GTA 5'i %100 bitirdim

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Bugün sabah GTA 3, Vice City ve San Andreas'ı %100 yaptığıma dair konu açmıştım ve orada GTA 5'in de %99'da olduğunu söylemiştim. Sonunda GTA 5'de bitti. Ve GTA 5'i bitirmek her ne kadar aralarında en uzunu da olsa en kolay ve aynı zamanda en sıkıcısıydı.

Sizi bilemem ama ben daha ana hikâyeyi bitirmeye yaklaşırken bile sıkılmaya başlamıştım ve %100 bitirene kadar iyice baydım.

%100 bitirmenin iyi yanları:
RDR1'e gönderme yapan ek bir görev, haritada beliren UFO'lar, uzaylı görevi, 1900'lü yıllardan kalma katilin görevi iyiydi.

GTA 5'i %100 yapmam 48,7 saat sürmüş. Bunun 2-3 saati mod testlerine gitmişti. Yani GTA SA ile benzer sürede %100 olmuş:
GTA 5'i %100 yapınca açılan kıyafet:
GTA 5'i %100 bitirince açılan "Last One" görevinden bir kare:
GTA 5'i %100 bitirince açılan "Last One" görevinden RDR1 göndermeli Koca Ayak:
GTA 5'i %100 bitirince haritada beliren 3 UFO'dan birisi:

GTA 5'te %35-40 ilerledim fakat sıktı. 70 saatim var ama Online fln dahil o süre + kardeşim oynuyor zaten çoğunlukla.

Siz iyi dayanmışsınız %100 bitirirken.

GTA 5'i 200 saat oynadım Online ile fakat story i bitirmedim. Burak oyundadan vs kanallardan izledim ve hikayeyi biliyorum. Sizce bilmeme rağmen oynamaya değer mi?

GTA 5'i 200 saat oynadım Online ile fakat story i bitirmedim. Burak oyundadan vs kanallardan izledim ve hikayeyi biliyorum. Sizce bilmeme rağmen oynamaya değer mi?
GTA 5'in hikâyesi iyi olmayan ve sakız gibi uzayan bir yapıda. Ayrıca saçma işlenen noktaları da bol. Bu oyunun hikâyesini biliyor ve hatırlıyorsanız tekrar girmeye değmez. Ben 5-6 yıl önce oynadığım için ve hikâyeyi hatırlamadığım için baştan girmiştim.

GTA V hikaye anlatımı ile önceki GTA'larda ve özellikle GTA IV'de olan oyuncunun karakter ile bağ kurmasına sebep olan yapıdan aşırı derecede uzak. Ek olarak bazı görevler gerçekçiliğin o kadar dışına çıkıyor ki bir Cyberpunk'daki V'ye dönüşmediğimiz kalıyor. GTA V'i 2 defa bitirdim ve GTA IV'ün yarısı kadar bile hikayesinden etkilenmedim.

Muhtemelen GTA 6 çıktığında bile GTA V'i %100 bitirmiş olmayacağım.

Buradan bakıp kolayca yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…