yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 879 Çözümler 3 25 Haziran 2024 #1 GTA V'i nasıl daha gerçekçi yapabilirim? Hangi modları önerirsiniz? Doku modu, grafik modu, fizik modu gibi modları bekliyorum sizden. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
GTA V'i nasıl daha gerçekçi yapabilirim? Hangi modları önerirsiniz? Doku modu, grafik modu, fizik modu gibi modları bekliyorum sizden.
lennycxn Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 yigit3585 dedi: GTA VI nasıl daha gerçekçi yapabilirim? Hangi modları önerirsiniz? Doku modu, grafik modu, fizik modu gibi modları bekliyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Grafik modu olarak quantv ve naturalvision Evolved.
yigit3585 dedi: GTA VI nasıl daha gerçekçi yapabilirim? Hangi modları önerirsiniz? Doku modu, grafik modu, fizik modu gibi modları bekliyorum sizden. Genişletmek için tıkla... Grafik modu olarak quantv ve naturalvision Evolved.
yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 879 Çözümler 3 25 Haziran 2024 #3 lennycxn dedi: Grafik modu olarak quantv ve naturalvision Evolved. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz modlar paralı mı?
lennycxn dedi: Grafik modu olarak quantv ve naturalvision Evolved. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz modlar paralı mı?