Oyunun ayarlarıyla oynayıp 40 FPS bayağı düşük kalitede oynayabiliyorum ama böylede sarmıyor maalesef GTA 5 ve benzeri oyunları destekleyen bir bulut oyun platformu var mı?
Shadow, Boosteroid, airgpu, clouddeck ve PlayStation now ile oynayabilirsiniz. Aralarından hiçbirini deneyimlemediğim için nasıl oldukları hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
Shadow, Boosteroid, airgpu, clouddeck ve PlayStation now ile oynayabilirsiniz. Aralarından hiçbirini deneyimlemediğim için nasıl oldukları hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
GFN'de şu an üyeliğim var hizmetleri berbat ve evet ekran kartlarına baktım GFN'e göre uygun gayet yazıp 1 günlük deneme isteyeceğim kabul ederlerse devamlı alırım diye düşünüyorum.
GFN'de şu an üyeliğim var hizmetleri berbat ve evet ekran kartlarına baktım GFN'e göre uygun gayet yazıp 1 günlük deneme isteyeceğim kabul ederlerse devamlı alırım diye düşünüyorum.
Boosteroid 1 günlük deneme vermiyor hocam eğer ki olurda üyelik alıp sırf MS'den dolayı Beğenmeyip iptal ederseniz paranızıda geri vermiyorlar enazında geforcenowda geri ödeme var.