M mOOsliman31 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar ben GTA 5 de ban yedim ama Social Club'la arasındaki bağı kaldırdım. Ben tekrardan kaldırıp satın alsam düzelir mi? Sadece key lazım key alamadığım içinde bu yöntemi düşündüm. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar ben GTA 5 de ban yedim ama Social Club'la arasındaki bağı kaldırdım. Ben tekrardan kaldırıp satın alsam düzelir mi? Sadece key lazım key alamadığım içinde bu yöntemi düşündüm. Yorumlarınızı bekliyorum.
UtkuRS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 20 Kasım 2023 #2 Yeni oyun hesabı alırsan ancak Online oynayabilirsin. Kalıcı ban yediysen yasaklanma durumu kalkmaz.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 20 Kasım 2023 #3 Steam’de kütüphaneden kaldırsan bile tekrar alamazsın hata verir.
M mOOsliman31 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 UtkuRS dedi: Yeni oyun hesabı alırsan ancak Online oynayabilirsin. Kalıcı ban yediysen yasaklanma durumu kalkmaz. Genişletmek için tıkla... Ama Social Club'la bağlantyı kestim ve Social Club'a işleniyor sadece key istiyor keyide alamiyorum.
UtkuRS dedi: Yeni oyun hesabı alırsan ancak Online oynayabilirsin. Kalıcı ban yediysen yasaklanma durumu kalkmaz. Genişletmek için tıkla... Ama Social Club'la bağlantyı kestim ve Social Club'a işleniyor sadece key istiyor keyide alamiyorum.