GTA 5'i Sistemim Kaldırırmı ?

Kardeşim eyvallah de benim kafama birşey takıldı bazıları bana sen o sistemle hepsi low ayarlarda 40 fps alırsın dedi sen highda 60 fps diyorsun sana güvenemiyorum değil sana sonuna kadar güveniyorum da diğerleri neden bana öyle dedi bide araştırma yaptığın siteyi veya videoyu atarmısın şimdiden saol

Ahmet kardeşim bak ben ilk ekran kartını gördüğümde Gtx 950 yazıyordu. Ama şimdi farklı bir ekran kartı yazıyor. Özür diliyorum sana yanlış bilgi verdiğim için veya ben yanlış gördüm özür dilerim. Arkadaşların dediği gibi low da 40fps alırsın. Tekrar seni umutlandırdığım için özür dilerim. Lütfen affet beni.

Ekran kartı benimki gibi nvidia cuda gt 130 m 1gb olsaydı kaldırırdı çünki aynı notebook bendede var nvidia gt 130 m 1gb ekran kartlı ben rahatlıkla oynuyordum gta 5i ama harddiskimde sorun olunca (gta 5den kaynaklı değil dir badsector olduğu içindir harddisk formatlanmamaktadır.) ssd aldım ve gitti oyun tabi ama yine kurcam gta 5i son gaz oynamaya devam.
Önemli Not: Oyun videosu çekemezsin ama kendin rahatlıkla oynarsın çünki oyundan video alınca oyun deliriyor he kendim oynarım diyorsan kur oyna ama yok ben oyun videosu da çekecem dersen hiç önermem bu pc için ona göre ama sadece yüklü olsun benim pc de kaldırıyor gibisinden oynarsan kesinlikle yükle ama dedğim gibi oyun videosu çekemezsin Saygılarımla.

Herkese Merhaba öncelikle Sistemin gta 5i kaldırırmı
İntel i5 4590 3.3 Ghz
Amd radeon 8550 1024 mb
8gb ram 1TB HAFIZA
Cevaplarsanız sevinirim
Minumum ayarlada oynıcam zaten ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
Low'da oynarsın.

Sistemim bu Intel corei5 1035G1 işlemci GHz 1.19'i MX 330 ekran kartı 8 GB RAM 512 GB SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…