GTA 5'i Steam'den mi yoksa kutulu mu almalıyım?

Bence hızınıza güveniyorsanız kesinlikle Steam'den almalısınız. AKK o kadar etkilemiyor bence.Sizde Turkcell Superonline kullanıyormuşsunuz.Sizinki nasıl bilemiyorum fakat bende yaklaşık 8 saatte tamamlandı indirme.Ve hız düşüşü yaşamadım.Eğer yaşadıysamda hissetmedim.

Ben AKK geçmiştim 350kb/s hızlı 3 günde falan indirdim. Steam'dan alın hızınız çok yavaş değilse.

Ben olsam Steam'den alırım. Hem çizilme riski yok kaybolma riski yok bir kere aldın mı sürekli sende kalır.

Yanlış bilgi vermeyelim !
DVD olarak aldığımızda içinden oyunun kodu ve dvdleri çıkar. Sen bu kodu girdiğinde steam, social club, origin, uplay vs. O senin hesabında kalır ve dvdlerin çizilse bile oradan indirebilirsin. Hem oyunun kutusunun elinde olduğunu bilmek, hissetmek felan çok ayrı eğlendiriyor insanı , elimden geldiğince oyunları kutulu almaya çalışırım ve dağlar kadar fiyat farkı olmadığı sürece de kutulu öneririm.

Sevgili arkadaşlar hızım şuanlık 8 mbps sizce yeterli olur mu ?

Harici bir cd rom alabilirsin. Ben kutulu almak isterdim hatıra kalıcak sonuçta.

Kardeşim bilgisayarını ortalama 1,5 gün açık bırak iner. Kutulu da alsan 5 GB kadar bir indirme daha yapacak ayrıca kutulu aldığında Steam'e ekleyemeyeceksin Social Club'a ekleyeceksin.

shooters001 arkadaşımızın dediği ayarı uyguladım. AKK aştığım halde hızım 650
kb'ye kadar çıktı. Çok teşekkürler kardeşim.

AKK yi aşmanın bir yolu var.

Modeminizde MTU değerini 321, MSS değerini ise 281 yapınız. O zaman çok daha hızlı indiriyor.

Steam dosyalarını tekrar indirmenize gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz istediğiniz bilgisayarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…