C Cebrail00 Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Bilgisayarıma GTA 5 yükledim. Çözünürlüğü düşürünce oynayabiliyorum ancak tam ekran yapınca PC reset atıyor. Sizce sorun nedir?
Bilgisayarıma GTA 5 yükledim. Çözünürlüğü düşürünce oynayabiliyorum ancak tam ekran yapınca PC reset atıyor. Sizce sorun nedir?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #21 Cebrail00 dedi: Oyundan 10 dk sonra attım. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıktıktan sonra hemen mi attınız yoksa 10 dk bekleyip mi attınız? Çünkü 40 derece çok normal ve böyle bir şey imkansız gibi bir şey. Artı 0 Eksi
Cebrail00 dedi: Oyundan 10 dk sonra attım. Genişletmek için tıkla... Oyundan çıktıktan sonra hemen mi attınız yoksa 10 dk bekleyip mi attınız? Çünkü 40 derece çok normal ve böyle bir şey imkansız gibi bir şey.
KS KS C Cebrail00 Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #22 anakartı mı degiştireyim CapsNumScroll dedi: Oyundan çıktıktan sonra hemen mi attınız yoksa 10 dk bekleyip mi attınız? Çünkü 40 derece çok normal ve böyle bir şey imkansız gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... 10 dk bekletip Artı 0 Eksi
anakartı mı degiştireyim CapsNumScroll dedi: Oyundan çıktıktan sonra hemen mi attınız yoksa 10 dk bekleyip mi attınız? Çünkü 40 derece çok normal ve böyle bir şey imkansız gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... 10 dk bekletip