Çözüldü GTA 5'i ücretsiz alırsam Key mi verilecek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Selim
Daha fazla  
Meslek
Selim
Merhabalar bildiğiniz üzere epicgames GTA 5'i ücretsiz olarak veriyor şu anda. Şimdi ben GTA 5'i indirsem Steam'deki gibi CD-Key mi verilecek Steam'de yanlış hatırlamıyorsam Social Club hesabımıza GTA 5 ekleyebilelim diye CD-Key veriliyordu epicgames te nasıl olacak Social Club hesabına bağlanılacak mı yoksa Social Club vs olmadan direkt giriş mi yapacağız?

Çözüm
EpicGames üzerinden oyuna sahip oluyorsunuz daha sonra oyunla birlikte SocialClub’ı indiriyorsunuz. Oyun indikten sonra SocialClub hesabınızla EpicGames hesabınızı entegre ediyorsunuz.
EpicGames üzerinden oyuna sahip oluyorsunuz daha sonra oyunla birlikte SocialClub’ı indiriyorsunuz. Oyun indikten sonra SocialClub hesabınızla EpicGames hesabınızı entegre ediyorsunuz.

Çözüm
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim şu an indirmeye çalışan var mı? Ben deniyorum da bu hızla zaten 1 hafta sürecek gibi. Yüksek talep nedeni ile bant genişliği geçici olarak sınırlandırıldı diyor..

Benim 67.5GB indi.
saat 10 dan beri indiriyorum bazen hız düşüyor 200kb lere falan ama genellikle 1.5 2.5 mb arası indirme yapıyorum

Anladım teşekkür ederim, sanırım benim internetim de halihazırda 5 mbit olduğundan arada sıfırlara düşüyor. 300 kb ile indiriyorum haftaya oynarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…