CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 2 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Launcher'den GTA 5 indirdim bu kadar kaplaması normal mi? Dosya Ekleri IMG_20250202_113955.jpg 102,2 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm defausee 2 Şubat 2025 CristianoRonaldo30 dedi: Arkadaşlar Launcher'den GTA 5 indirdim bu kadar kaplaması normal mi? Genişletmek için tıkla... O klasörde setup klasörü var onu sil GTA V klasöründe.
CristianoRonaldo30 dedi: Arkadaşlar Launcher'den GTA 5 indirdim bu kadar kaplaması normal mi? Genişletmek için tıkla... O klasörde setup klasörü var onu sil GTA V klasöründe.
defausee Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #11 CristianoRonaldo30 dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... oldumu Artı 0 Eksi
KS KS CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 2 Şubat 2025 #12 defausee dedi: O klasörde setup klasörü var onu sil GTA V klasöründe. Genişletmek için tıkla... Bu mu? Hocam ben bunu silmeyeyim bir yere atayımda yedekte dursun. Dosya Ekleri IMG_20250202_115440.jpg 86,9 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
defausee dedi: O klasörde setup klasörü var onu sil GTA V klasöründe. Genişletmek için tıkla... Bu mu? Hocam ben bunu silmeyeyim bir yere atayımda yedekte dursun.
defausee Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #13 CristianoRonaldo30 dedi: Bu mu? Hocam ben bunu silmeyeyim bir yere atayımda yedekte dursun. Genişletmek için tıkla... bende öyle yapmıştım duruyor hala diskimde setup Artı 0 Eksi
CristianoRonaldo30 dedi: Bu mu? Hocam ben bunu silmeyeyim bir yere atayımda yedekte dursun. Genişletmek için tıkla... bende öyle yapmıştım duruyor hala diskimde setup
KS KS CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 2 Şubat 2025 #14 defausee dedi: Bende öyle yapmıştım duruyor hala diskimde setup. Genişletmek için tıkla... Ben indirirken 3 saat beklemiştim. Arkadaşlar sağ olun teşekkürler. Artı 0 Eksi
defausee dedi: Bende öyle yapmıştım duruyor hala diskimde setup. Genişletmek için tıkla... Ben indirirken 3 saat beklemiştim. Arkadaşlar sağ olun teşekkürler.
defausee Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #15 CristianoRonaldo30 dedi: Ben indirirken 3 saat beklemiştim. Arkadaşlar sağ olun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... benim eski laptopta kurulumu cok uzun sürmüştü büyük ihtimalle diskimden dolayıydı neyse sorunun çözüldüyse sana iyi oyunlar Artı 0 Eksi
CristianoRonaldo30 dedi: Ben indirirken 3 saat beklemiştim. Arkadaşlar sağ olun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... benim eski laptopta kurulumu cok uzun sürmüştü büyük ihtimalle diskimden dolayıydı neyse sorunun çözüldüyse sana iyi oyunlar
KS KS CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 2 Şubat 2025 #16 defausee dedi: Benim eski laptopta kurulumu cok uzun sürmüştü büyük ihtimalle diskimden dolayıydı neyse sorunun çözüldüyse sana iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Çözüldü ama bazen atıyor 3 GB RAM olmasından olabilir. Artı 0 Eksi
defausee dedi: Benim eski laptopta kurulumu cok uzun sürmüştü büyük ihtimalle diskimden dolayıydı neyse sorunun çözüldüyse sana iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Çözüldü ama bazen atıyor 3 GB RAM olmasından olabilir.