Çözüldü GTA 5'te %100 save eklemek için oyun nasıl kaydedilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. İlk defa GTA 5 oynayacağım. Oyunu kurdum tuhaf tuhaf lancher falan yükledim, onun hesabını açtım. Bulut kaydı tarzı uyarı verdi evet dedim.
Ben illaki kendim de görev yaparım ama %100 save dosyası da eklemek istiyorum. Nasıl yol izlemem gerekir, bulut kaydını kapatmam mı lazım acaba?

Çözüm
İlk gorevin 3 dakikasini oynayip oyundan cik. Save dosyasini gerekli konuma at ve oyuna gir.
Giris yaparken Rockstar Games bulut mu yerel dosyadan mi save dosyasi alacagini soracak. Yerel dosyadan almasini sececeksin ve artik %100 save dosyasina sahip olabilirsin.
İlk gorevin 3 dakikasini oynayip oyundan cik. Save dosyasini gerekli konuma at ve oyuna gir.
Giris yaparken Rockstar Games bulut mu yerel dosyadan mi save dosyasi alacagini soracak. Yerel dosyadan almasini sececeksin ve artik %100 save dosyasina sahip olabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…