Öncelikle sistemim: GPU: Gigabyte RTX 3070 Gaming OC Edition / CPU: AMD Ryzen 5 5600X / Anakart: Gigabyte B550 Aorus Pro / RAM: Corsair Vengeance Pro RGB 3200 MHz CL16 DDR4 2*8 16 GB/ SSD: Kingston HyperX Fury 240GB SATA SSD / HDD: Seagate Barracuda 7200 RPM 256MB Cache 2TB HDD / Kasa: Corsair 4000D Airflow / PSU: Corsair RM750 80+ Gold
Merhabalar, son zamanlarda GTA 5 roleplay sunucularında geziyorum İngilizce konuşabilmek için. Oyun oynarken arada bir müzik değiştiriyorum, WhatsApp'a bakıp cevap yazıyorum ve bunların hepsini bilgisayardan Alt Tab kullanarak yapıyorum. GTA 5 yazmamın sebebi diğer oyunlarda bunu pek hissetmiyor oluşum ancak GTA 5'te bunu iliklerime kadar hissediyorum. Şöyle ki: Ben Alt Tab çekip mesaj yazmaya başladığım zaman yazdıklarım epey bir geç algılanıyor, ben entera basıyorum ve bekliyorum. Ben entera basıp bekledikten bir süre sonra mesajım yavaşça yazılmaya başlanıyor ve yollanıyor. Acaba sistemim yetersiz mi kalıyor? İşlemcim veya RAM'lerim mi yetersiz kalıyor? Fikirleriniz, önerileriniz nelerdir? Bir çözümü var mı? Teşekkürler.