steexxx Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 13 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar selam, Epic'ten GTA 5 aldım indirimden, ve indirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaştım. Çözümleri bekliyorum.
Arkadaşlar selam, Epic'ten GTA 5 aldım indirimden, ve indirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaştım. Çözümleri bekliyorum.
bugra56 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Merhaba aynı hatayı bende alıyorum muhtemelen sistemsel birşey olabilir.
steexxx Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 93 Çözümler 1 15 Şubat 2025 #3 bugra56 dedi: Merhaba aynı hatayı bende alıyorum muhtemelen sistemsel birşey olabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hatayı çözdüm hocam,wifiden kaynaklı.Ben wifiye kablosuz bağlanıyorum,ev wifisinden çıkıp mobil veriye bağlandım oldu,sonra geri wifiye bağlandığımda sorun çözüldü.
bugra56 dedi: Merhaba aynı hatayı bende alıyorum muhtemelen sistemsel birşey olabilir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hatayı çözdüm hocam,wifiden kaynaklı.Ben wifiye kablosuz bağlanıyorum,ev wifisinden çıkıp mobil veriye bağlandım oldu,sonra geri wifiye bağlandığımda sorun çözüldü.