GTA 5'te araba geri gelir mi?

iAlp03

Hectopat
GTA 5'de araba almıştım. İnternetten garajıma gelmişti aracı aldım, modifiyesini yaptım. Bayağı para harcadım, araçla hız yapayım derken çarpıp öldüm. Arabam gitti, garaja gelmemiş geri gelir mi? Veya ben mi getiriyorum, ben getiriyorsam nasıl getirebilirim ve getirirsem modifiyeleri gider mi? Kendi geliyorsa ne kadar sürede gelir? Gelmiyorsa aracı almadığım bir Save dosyasını yükleyeceğim biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'de araba almıştım. İnternetten garajıma gelmişti aracı aldım, modifiyesini yaptım. Bayağı para harcadım, araçla hız yapayım derken çarpıp öldüm. Arabam gitti, garaja gelmemiş geri gelir mi? Veya ben mi getiriyorum, ben getiriyorsam nasıl getirebilirim ve getirirsem modifiyeleri gider mi? Kendi geliyorsa ne kadar sürede gelir? Gelmiyorsa aracı almadığım bir Save dosyasını yükleyeceğim biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

Mors Mutual'ı arayıp, aracı yaptırıp, Los Santos'u arayıp yanınıza çağırın.

Solo ise vehicle impounda bakın. 250$ verip alabiliyorsunuz aracı.

Mors Mutual'ı arayıp, aracı yaptırıp, Los Santos'u arayıp yanınıza çağırın.

Solo ise vehicle impounda bakın. 250$ verip alabiliyorsunuz aracı.

Hikaye modundayım. Telefonumda mors mutual yok. Numarayı mı giriyoruz biz yoksa direkt hikayede yok mu? Hacizciye de baktım ama benim araç yoktu. Rapid GT vardı, önceden alınmış sanırım.

Hikaye modundayım. Telefonumda mors mutual yok. Numarayı mı giriyoruz biz yoksa direkt hikayede yok mu? Hacizciye de baktım ama benim araç yoktu. Rapid GT vardı, önceden alınmış sanırım.

Hmmm genelde öldükten sonra aracın hep Vehicle Impound'a gider.

Bazı durumlarda aracın karakolda tutulabiliyor. O anda polis tarafından aranıyor isen belki arabanı alıp karakol garajına götürmüş olabilirler. Para ödeyip alıyorsun.

Hmmm genelde öldükten sonra aracın hep vehicle ımpound'a gider.

Orada 2 tane aracım varmış zaten o yüzden gelmemiş olabilir mi?

Bazı durumlarda aracın karakolda tutulabiliyor. O anda polis tarafından aranıyor isen belki arabanı alıp karakol garajına götürmüş olabilirler. Para ödeyip alıyorsun.

Aranmıyordum ama yine de nereden alacağımı söyler misin? Yani karakol garajı nerede haritadan hiç görmedim.

Orada 2 tane aracım varmış zaten o yüzden gelmemiş olabilir mi?

Aranmıyordum ama yine de nereden alacağımı söyler misin? Yani karakol garajı nerede haritadan hiç görmedim.
Uzaylı ve paylaço vurduğumuz bir görev vardı. Oradaki parkın yakınlarında altından kanal geçen bir köprü vardı galiba, oralarda polis binası vardı diye hatırlıyorum.

Bari son Save'yi sileyim dedim, sildim ve çık gir yaptım ama hala araba aldığım yerden devam ediyordu. Araba hacize gitmiş, aldım 250 liraya. Daha önceden bir kere çık gir yapmıştım olmamıştı, garip.

Uzaylı ve paylaço vurduğumuz bir görev vardı. Oradaki parkın yakınlarında altından kanal geçen bir köprü vardı galiba, oralarda polis binası vardı diye hatırlıyorum.

Sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı