GTA 5'te başka bilgisayardan ban yenir mi?

UrsTvr

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5'ye ban yedim çünkü arkadaşım 2 yıldır ban kullanıyor ve trilyonları vardı, bende yapayım bir şey olmaz bir kereden dedim ve yaptım fakat 4 gün sonra ban yedim ama sorun şu GTA 5 bildiğiniz gibi gereksiz ban dalgaları atıyor eğer ben başka bir bilgisayarda aynı Epic Games hesabıyla oynasam başka bir hesapla (GTA 5 için) oynasam bu seferki perma ban mı olur? Bir de bir sorum daha var: 30 gün ban yediğim hesapta oynarsam sonraki banım perma mı 30 gün mü olur? O korkudan uyuyamam çünkü. Şimdiden teşekkürler.

GTA 5'ye ban yedim çünkü arkadaşım 2 yıldır ban kullanıyor ve trilyonları vardı, bende yapayım bir şey olmaz bir kereden dedim ve yaptım fakat 4 gün sonra ban yedim ama sorun şu GTA 5 bildiğiniz gibi gereksiz ban dalgaları atıyor eğer ben başka bir bilgisayarda aynı Epic Games hesabıyla oynasam başka bir hesapla (GTA 5 için) oynasam bu seferki perma ban mı olur? Bir de bir sorum daha var: 30 gün ban yediğim hesapta oynarsam sonraki banım perma mı 30 gün mü olur? O korkudan uyuyamam çünkü. Şimdiden teşekkürler.
Cheat Engine hilesi fixlendi, hemen banlanırsınız. İlk ban 30 gün ama ikinicisi perma yani sınırsız olacaktır.

Trilyon basarsan tabii ki de ban yersin.
20 milyon bastım ben arkadaşım gibi yapmadım
Cheat Engine hilesi fixlendi, hemen banlanırsınız. İlk ban 30 gün ama ikinicisi perma yani sınırsız olacaktır.
Şey peki başka bilgisayardan indirsem GTA yı ama aynı epic games hesabıyla farklı GTA 5 hesabı kullansam ip farklılığı olurmu yani 30 gün mü yerim

Şey peki başka bilgisayardan indirsem GTA yı ama aynı epic games hesabıyla farklı GTA 5 hesabı kullansam ip farklılığı olurmu yani 30 gün mü yerim
Aynı Epic Games ve Rockstar Games/Social Club hesabıyla giriş yaparsanız IP farklılığı falan tanınmaz. İlk banı yediyseniz ikincisi perma olur.

Her sunucuda bütün oyuncuların içinden geçenleri banlamak yerine para ve level basanları banlamaları garip. Tabii bir de senin trilyon basman da büyük dikkat çekmiş.
Ben 40 milyon ve 50 level yaptığım için 1 ay ban yemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı