canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #21 Modemi aç kapa yapiyorum eğer bir şey olursa gelsin boks maçı yaparız.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #22 yamacxx dedi: modemimi aç kapa yapmam yeterlidir değilmi? ekstradan resetlememe gerek varmı Genişletmek için tıkla... Hayır, IP adresiniz değişmiş zaten.
yamacxx dedi: modemimi aç kapa yapmam yeterlidir değilmi? ekstradan resetlememe gerek varmı Genişletmek için tıkla... Hayır, IP adresiniz değişmiş zaten.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #23 CMD'ye ipconfig yazarsan IPv4 kısmı ip adresini gösterir. Modemi açıp kapattıp tekrar bağlandığında ip değişiyor ise ip dinamiktir.
CMD'ye ipconfig yazarsan IPv4 kısmı ip adresini gösterir. Modemi açıp kapattıp tekrar bağlandığında ip değişiyor ise ip dinamiktir.
yamacxx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #24 canerrras dedi: Modemi aç kapa yapiyorum eğer bir şey olursa gelsin boks maçı yaparız. Genişletmek için tıkla... kral ya Fıratt10 dedi: Hayır, IP adresiniz değişmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Evet. Hatta bir daha yaptım ve yine değişti. Sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır değil mi? Bir de artık GTA'ya girebilir miyim bir sorun olmaz umarım. Iori Yagami dedi: CMD'ye ipconfig yazarsan IPv4 kısmı ip adresini gösterir. Modemi açıp kapattıp tekrar bağlandığında ip değişiyor ise ip dinamiktir. Genişletmek için tıkla... adamın bana verdiği ip ile o cmd de gösteren ip aynı değil..
canerrras dedi: Modemi aç kapa yapiyorum eğer bir şey olursa gelsin boks maçı yaparız. Genişletmek için tıkla... kral ya Fıratt10 dedi: Hayır, IP adresiniz değişmiş zaten. Genişletmek için tıkla... Evet. Hatta bir daha yaptım ve yine değişti. Sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır değil mi? Bir de artık GTA'ya girebilir miyim bir sorun olmaz umarım. Iori Yagami dedi: CMD'ye ipconfig yazarsan IPv4 kısmı ip adresini gösterir. Modemi açıp kapattıp tekrar bağlandığında ip değişiyor ise ip dinamiktir. Genişletmek için tıkla... adamın bana verdiği ip ile o cmd de gösteren ip aynı değil..
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #25 yamacxx dedi: adamın bana verdiği ip ile o cmd de gösteren ip aynı değil.. Genişletmek için tıkla... O zaman ip adresinin değişmiş demektir.
yamacxx dedi: adamın bana verdiği ip ile o cmd de gösteren ip aynı değil.. Genişletmek için tıkla... O zaman ip adresinin değişmiş demektir.
yamacxx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #26 Iori Yagami dedi: O zaman IP adresinin değişmiş demektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır değil mi? Bir de artık GTA'ya girebilir miyim bir sorun olmaz umarım.
Iori Yagami dedi: O zaman IP adresinin değişmiş demektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır değil mi? Bir de artık GTA'ya girebilir miyim bir sorun olmaz umarım.
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #27 yamacxx dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır değil mi? Bir de artık GTA'ya girebilir miyim bir sorun olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Rahatça girebilirsiniz oyuna.
yamacxx dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır değil mi? Bir de artık GTA'ya girebilir miyim bir sorun olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Rahatça girebilirsiniz oyuna.
yamacxx Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #28 Iori Yagami dedi: Rahatça girebilirsiniz oyuna. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim. sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır
Iori Yagami dedi: Rahatça girebilirsiniz oyuna. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim. sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #29 yamacxx dedi: çok teşekkür ederim. sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamaz. IP adresi çok değişken birseydir ve sadece onla kayda değer birşey yapması imkansız.
yamacxx dedi: çok teşekkür ederim. sanırım eski IP adresiyle artık bir şey yapamazdır Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapamaz. IP adresi çok değişken birseydir ve sadece onla kayda değer birşey yapması imkansız.
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ağustos 2022 #30 ufukgumus dedi: Çözüm format Genişletmek için tıkla... Yok yok modemi kırıp nükleer sığınağa girmelisin (zombi salgını için çantanı almayı unutma).
ufukgumus dedi: Çözüm format Genişletmek için tıkla... Yok yok modemi kırıp nükleer sığınağa girmelisin (zombi salgını için çantanı almayı unutma).