M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Tilkinin vücut bulmuş hali. Sizin için nasıl bir karakter?
T talhaekin01 Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 güzel
V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 M3rt0o dedi: Tilkinin vücut bulmuş hali. Sizin için nasıl bir karakter? Genişletmek için tıkla... Hikaye modunda %70 civarındayım,ilk defa bi hikayeli oyunu bitirmeye bu kadar yaklaştım.Şu adama öyle bir tilt oldum ki görevlerinde sinir basıyor.
M3rt0o dedi: Tilkinin vücut bulmuş hali. Sizin için nasıl bir karakter? Genişletmek için tıkla... Hikaye modunda %70 civarındayım,ilk defa bi hikayeli oyunu bitirmeye bu kadar yaklaştım.Şu adama öyle bir tilt oldum ki görevlerinde sinir basıyor.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 vmrt dedi: Hikaye modunda %70 civarındayım,ilk defa bi hikayeli oyunu bitirmeye bu kadar yaklaştım.Şu adama öyle bir tilt oldum ki görevlerinde sinir basıyor. Genişletmek için tıkla... Çok gevşek değil mi yahu
vmrt dedi: Hikaye modunda %70 civarındayım,ilk defa bi hikayeli oyunu bitirmeye bu kadar yaklaştım.Şu adama öyle bir tilt oldum ki görevlerinde sinir basıyor. Genişletmek için tıkla... Çok gevşek değil mi yahu
V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 825 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 M3rt0o dedi: Çok gevşek değil mi yahu Genişletmek için tıkla... Ya gerçek hayatta da böyle tipler var,oyunda da karşılaşınca deli oluyor insan.
M3rt0o dedi: Çok gevşek değil mi yahu Genişletmek için tıkla... Ya gerçek hayatta da böyle tipler var,oyunda da karşılaşınca deli oluyor insan.