GTA 5'te eklentinin kurulumu nasıl yapılır?

graphic

Kilopat
Merhaba, geçen gün açtığım bir konu vardı karakterlerin dişi erkek seslerinin aynı olması konusunda sanıyorum nasıl yapılacağını buldum fakat yapamıyorum bu konuda yardım edebilecek birisi var mı acaba?

İlk öncelikle ( Harley Quinn Suicide Squad Voice Pack ) bunu ve ( Voice Player ) bunu indirmemiz gerektiği söyleniyor akabinde ayrıca ( Harley Quinn Injustice 2 [Add-On Ped | Replace] ) bu zaten ana karakter olduğu için oyunda zaten ekli, gelelim kuruluma ve kafamın karıştığı yere;

( Harley-Quinn-suicide-Squad-voice-pack ) bu eklentinin kurulum dosyasında Script Hook V - Script Hook V-net - voice-Player bunların kurulması gerektiğini söylüyor buraya kadar tamam.

Evet yapamadığım yere geldik; aşağıdaki gibi bir kurulum yazısı var fakat çözemiyorum nasıl yapılacağını bu konuda yardım edebilirseni çok sevinirim.

1 indirdiğiniz dosyaları script klasörünüze atmanız yeterlidir. ( tamam )
2 "Harley Quinn" klasörünü yapılandırmak istediğiniz ped modeli spawn adıyla aynı şekilde yeniden adlandırın.
3 farklı ped isimlerinin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
A_C_BoarA_C_ChickenhawkA_C_ChimpA_C_ChopA_C_CormorantA_C_CowA_C_Coyo - Pastebin.com
4 oyunda, oyuncu modelinizi yeni yapılandırdığınız modelle değiştirin ve e tuşuna basın.

Dipnot: Yukarıdaki 2. madde için teorik olarak dediğini yaptım var olan karakterin oyuna eklediğim ismini bu klasörün ismi yaptım fakat kesinlikle yanlış giden bir şey var...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…