GTA 5'te ekran sallanması kapatılabilir mi?

mollend

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X 256 Bit
ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm
XPG Gammix D35 16GB (2×8) 3200MHz CL16 DDR4
ADATA Legend 750 500GB PCIe NVMe Okuma 3500MB – Yazma 3000MB M.2 SSD (ALEG-750-500GCS)
Samsung Oddysey G4 240 Hz
Merhaba. GTA 5'te Homelander modunu indirdim ve bir şeyleri patlattığımda veya insanları dövdüğümde ekran bulanıklaşıyor ve sallanıyor. Bu beni gerçekten çok rahatsız etti. Herhangi bir çözümü var mıdır?

Sıkıntının modla ilgili olduğunu zannetmiyorum. Modsuz denedim ve bir şey patlayınca karakterin kafası sallanıyor ekran bulanıklaşıyor kontoller zorlaşıyor. Hidrojen bombası patlatmıyorum altı üstü küçük bir araba patlatıyorum. Bunun ayarlardan kapatmanın veya kapatılmıyorsa da azaltmanın gerçekten bir yolu yok mu? Çünkü izlediğim gameplay videolarında bunu benim kadar yaşayan hiç kimse görmedim.

Sıkıntının modla ilgili olduğunu zannetmiyorum. Modsuz denedim ve bir şey patlayınca karakterin kafası sallanıyor ekran bulanıklaşıyor kontoller zorlaşıyor. Hidrojen bombası patlatmıyorum altı üstü küçük bir araba patlatıyorum. Bunun ayarlardan kapatmanın veya kapatılmıyorsa da azaltmanın gerçekten bir yolu yok mu? Çünkü izlediğim gameplay videolarında bunu benim kadar yaşayan hiç kimse görmedim.

Video kaydı atarsan YouTube'dan izleyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı