cilgintavuk57 Picopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Normal şekilde GTA 5 oynarken oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Sistemi daha yeni topladım neden böyle oluyor? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-05 233536.png 58,6 KB · Görüntüleme: 146
Normal şekilde GTA 5 oynarken oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Sistemi daha yeni topladım neden böyle oluyor?
Sadece_Alper Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım alanında çalışıyorum 6 Mayıs 2025 #2 cilgintavuk57 dedi: Normal şekilde GTA 5 oynarken oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Sistemi daha yeni topladım neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri verebilir misin? Ve oyunu korsan mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
cilgintavuk57 dedi: Normal şekilde GTA 5 oynarken oyun donuyor ve bu hatayı alıyorum. Sistemi daha yeni topladım neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri verebilir misin? Ve oyunu korsan mı oynuyorsunuz?
KS KS cilgintavuk57 Picopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Sadece_Alper dedi: Sistem özellikleri verebilir misin? Ve oyunu korsan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır korsan değil. Sistem ise RTX 4070 OC Ryzen 5 7600X 1 TB SSD 16 GB RAM. Sadece_Alper dedi: Sistem özellikleri verebilir misin? Ve oyunu korsan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sadece_Alper dedi: Sistem özellikleri verebilir misin? Ve oyunu korsan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır korsan değil. Sistem ise RTX 4070 OC Ryzen 5 7600X 1 TB SSD 16 GB RAM. Sadece_Alper dedi: Sistem özellikleri verebilir misin? Ve oyunu korsan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 cilgintavuk57 dedi: Hayır korsan değil. Sistem ise RTX 4070 OC Ryzen 5 7600X 1 TB SSD 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından dolayı olabilir mi belki VRAM'den dolayı bu hatayı veriyordur. Artı 0 Eksi
cilgintavuk57 dedi: Hayır korsan değil. Sistem ise RTX 4070 OC Ryzen 5 7600X 1 TB SSD 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından dolayı olabilir mi belki VRAM'den dolayı bu hatayı veriyordur.
KS KS cilgintavuk57 Picopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 Canxc dedi: Grafik ayarlarından dolayı olabilir mi belki VRAM'den dolayı bu hatayı veriyordur. Genişletmek için tıkla... Sanırım oyunun Enhanced versiyonunda grafiklerle alakalı problem var çünkü bazı forumlarda bu hatanın oyunla alakalı olabileceği yazıyordu. Artı 0 Eksi
Canxc dedi: Grafik ayarlarından dolayı olabilir mi belki VRAM'den dolayı bu hatayı veriyordur. Genişletmek için tıkla... Sanırım oyunun Enhanced versiyonunda grafiklerle alakalı problem var çünkü bazı forumlarda bu hatanın oyunla alakalı olabileceği yazıyordu.