GTA 5'te eski görevden nasıl başlanır?

elmaliturta88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Ben GTA 5 oynuyordum. GTA 5 oynarken bilgisayar gitti SSD yanmış. Yenisini aldım taktım her şeyi indirdim GTA 5 indirdim ama save gitti. Oyun orijinal GTA 5 Premium Edition Epic Games'ten aldım. İstediğim görevden nasıl başlarım geri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'in cloud save sistemi var dosya her değiştiğinde otomatik senkronize ediyor eğer cloudsave açık oynadıysan kayıt etmiştir zaten kaybolmaz. Gerçi gta v'in social club'ı da cloudsave yapıyordu galiba ve socialclub kapandı ne zamandır da oynamıyorum yanlış bilgi vermiyim ama epic oyunu açtığında cloudsave çıkıyorsa kontrol et yoksa internetten indirmen gerekecek.

Epic'in Cloud save sistemi var dosya her değiştiğinde otomatik senkronize ediyor eğer cloudsave açık oynadıysan kayıt etmiştir zaten kaybolmaz. Gerçi GTA V'in Social Club'ı da cloudsave yapıyordu galiba ve Social Club kapandı ne zamandır da oynamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama Epic oyunu açtığında cloudsave çıkıyorsa kontrol et yoksa internetten indirmen gerekecek.

Hocam cloudsave açıkmış tiki aktif. Nereden bulurum dosyaları?

Epic'in cloud save sistemi var dosya her değiştiğinde otomatik senkronize ediyor eğer cloudsave açık oynadıysan kayıt etmiştir zaten kaybolmaz. Gerçi gta v'in social club'ı da cloudsave yapıyordu galiba ve socialclub kapandı ne zamandır da oynamıyorum yanlış bilgi vermiyim ama epic oyunu açtığında cloudsave çıkıyorsa kontrol et yoksa internetten indirmen gerekecek.
Oyunu indirince otomatikmi gelcekler?

Oyuna girerken kayıt dosyasını kullanıp kullanmayacağınızı size soruyor. Eğer kaydetmişse o ekranda çıkacaktır.
Hocam bilmiyorumda ordaki cloud tiki aktifdi yani kayıt ettı sanırım eğer etmediysede attığınız siteden indiririm geldiğim yere kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı