TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Selam, GTA 5'i grafiklerden full screene alınca görüntü kötüleşiyor, windowed borderless a alınca düzeliyor sebebi nedir acaba? Son düzenleme: 19 Kasım 2023
Selam, GTA 5'i grafiklerden full screene alınca görüntü kötüleşiyor, windowed borderless a alınca düzeliyor sebebi nedir acaba?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 19 Kasım 2023 #2 TheDarkBey dedi: Selam, GTA 5'i grafiklerden fulf screene alınca görüntü kötüleşiyor, windowed borderless a alınca düzeliyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz ?
TheDarkBey dedi: Selam, GTA 5'i grafiklerden fulf screene alınca görüntü kötüleşiyor, windowed borderless a alınca düzeliyor sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz ?
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Ezio21 dedi: Resim atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... hocam pc den alamadım da mesela 1. windowed borderless 2. fullscreen Dosya Ekleri IMG_20231119_155514.jpg 203,9 KB · Görüntüleme: 45 IMG_20231119_155455.jpg 201,5 KB · Görüntüleme: 42
Ezio21 dedi: Resim atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... hocam pc den alamadım da mesela 1. windowed borderless 2. fullscreen
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 19 Kasım 2023 #4 TheDarkBey dedi: hocam pc den alamadım da mesela 1. windowed borderless 2. fullscreen Genişletmek için tıkla... .exe dosyasına sağ tıkla uyumluluk altındaki tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak.
TheDarkBey dedi: hocam pc den alamadım da mesela 1. windowed borderless 2. fullscreen Genişletmek için tıkla... .exe dosyasına sağ tıkla uyumluluk altındaki tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak.
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 Ezio21 dedi: .exe dosyasına sağ tıkla uyumluluk altındaki tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... .exe dosyasına nereden giriyoruz reis
Ezio21 dedi: .exe dosyasına sağ tıkla uyumluluk altındaki tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... .exe dosyasına nereden giriyoruz reis
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 19 Kasım 2023 #6 TheDarkBey dedi: .exe dosyasına nereden giriyoruz reis Genişletmek için tıkla... Yani oyunu açarken tıklayıp açıyoruz ya onu kastettim.
TheDarkBey dedi: .exe dosyasına nereden giriyoruz reis Genişletmek için tıkla... Yani oyunu açarken tıklayıp açıyoruz ya onu kastettim.
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #7 Ezio21 dedi: Yani oyunu açarken tıklayıp açıyoruz ya onu kastettim. Genişletmek için tıkla... reis bende gözükmüyor onlar
Ezio21 dedi: Yani oyunu açarken tıklayıp açıyoruz ya onu kastettim. Genişletmek için tıkla... reis bende gözükmüyor onlar
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 19 Kasım 2023 #8 TheDarkBey dedi: reis bende gözükmüyor onlar Genişletmek için tıkla... Oyunu kurduğunuz yerde hocam .exe oyuna sağ tık yapın dosya konumunu açın.
TheDarkBey dedi: reis bende gözükmüyor onlar Genişletmek için tıkla... Oyunu kurduğunuz yerde hocam .exe oyuna sağ tık yapın dosya konumunu açın.
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #9 Ezio21 dedi: Oyunu kurduğunuz yerde hocam .exe oyuna sağ tık yapın dosya konumunu açın. Genişletmek için tıkla... hocam onu bulmuştumda yeni gördüm gezinirken tam ekran iyileştirmeleri değil mi?
Ezio21 dedi: Oyunu kurduğunuz yerde hocam .exe oyuna sağ tık yapın dosya konumunu açın. Genişletmek için tıkla... hocam onu bulmuştumda yeni gördüm gezinirken tam ekran iyileştirmeleri değil mi?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 19 Kasım 2023 #10 TheDarkBey dedi: hocam onu bulmuştumda yeni gördüm gezinirken tam ekran iyileştirmeleri değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam ekran optimizasyonu diye biliyorum bi deneyin hocam denemekten zarar gelmez devre dışı bırakın. İşe yaradı mı ? TheDarkBey dedi: hocam onu bulmuştumda yeni gördüm gezinirken tam ekran iyileştirmeleri değil mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadıysa bunu deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 19 Kasım 2023
TheDarkBey dedi: hocam onu bulmuştumda yeni gördüm gezinirken tam ekran iyileştirmeleri değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam ekran optimizasyonu diye biliyorum bi deneyin hocam denemekten zarar gelmez devre dışı bırakın. İşe yaradı mı ? TheDarkBey dedi: hocam onu bulmuştumda yeni gördüm gezinirken tam ekran iyileştirmeleri değil mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadıysa bunu deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et