GTA 5'te harita boş

emir çetin

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım ve nasıl para kasılacağını bilmediğim için internete yazdım videolarda haritalarda dolu simge var. Benimkinde birkaç tane simge var ve işe yaramıyor. İnterection menüde objectives kısmı kapalı. Heist nasıl yapılır bilmiyorum. Telefondan internete girince ev satın alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_5891.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_5890.jpeg
    360,7 KB · Görüntüleme: 1.658
Soru işareti zorunlu yan görev. Onu yaptıktan sonra tüm görevler vs. açılıyor.

Story mode üzerinden oynuyorsan ev satın alamaman normaldir. Görevler de oyun ilerledikçe haritada belirecektir. Biraz bekle

Soru işareti zorunlu yan görev. Onu yaptıktan sonra tüm görevler vs. açılıyor.

Yan görev ana hikaye görevlerine etkisi yok. Yaptığında zaman geçtiği için yeni görev gelecek.

Tekli oyuncu modundasınız ev alamamanız normal, heist yapmak için online oynamalı ve yanına 3 arkadaş daha bularak 4 kişi olmalısın ya da rastgele insanlar davet edebilirsin. Dediğin şeyler onlineda geçerli sen şuanda Singleplayer modundasın.

Son düzenleme:
İlk yan görev, oyundaki yan görevleri tanıtmak adına zorunlu. Diğerleri isteğe bağlı zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…