Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Mesela önce soru işaretli yerdi görevi yaptık falan böyle oluşuyor. Bunları yapmak zorunlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2022
Çözüm TimoLoX 15 Ocak 2022 Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1270984 Mesela önce soru işaretli yerdi görevi yaptık falan böyle oluşuyor. Bunları yapmak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yapın hocam ne olacak? Onlar yan görevler, yapmasanız da olur ama ben yapıyorum zevkli oluyor.
Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1270984 Mesela önce soru işaretli yerdi görevi yaptık falan böyle oluşuyor. Bunları yapmak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yapın hocam ne olacak? Onlar yan görevler, yapmasanız da olur ama ben yapıyorum zevkli oluyor.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Ocak 2022 #2 Değil. Artı 0 Eksi
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1270984 Mesela önce soru işaretli yerdi görevi yaptık falan böyle oluşuyor. Bunları yapmak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yapın hocam ne olacak? Onlar yan görevler, yapmasanız da olur ama ben yapıyorum zevkli oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1270984 Mesela önce soru işaretli yerdi görevi yaptık falan böyle oluşuyor. Bunları yapmak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yapın hocam ne olacak? Onlar yan görevler, yapmasanız da olur ama ben yapıyorum zevkli oluyor.
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 TimoLoX dedi: Yapın hocam ne olacak? Onlar yan görevler, yapmasanız da olur ama ben yapıyorum zevkli oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki hikayeyi bitirdikten sonra da yapabilir miyim? Oyunun yüzde 51'ini bitirmiş bulunmaktayım bunlar da yüzdeye etki sağlar mı? Artı 0 Eksi
TimoLoX dedi: Yapın hocam ne olacak? Onlar yan görevler, yapmasanız da olur ama ben yapıyorum zevkli oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki hikayeyi bitirdikten sonra da yapabilir miyim? Oyunun yüzde 51'ini bitirmiş bulunmaktayım bunlar da yüzdeye etki sağlar mı?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #5 Umut Nas dedi: Peki hikayeyi bitirdikten sonra da yapabilir miyim? Oyunun yüzde 51'ini bitirmiş bulunmaktayım bunlar da yüzdeye etki sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Yüzdeye etki sağlar tabii ki de ama yapabilirsiniz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Peki hikayeyi bitirdikten sonra da yapabilir miyim? Oyunun yüzde 51'ini bitirmiş bulunmaktayım bunlar da yüzdeye etki sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Yüzdeye etki sağlar tabii ki de ama yapabilirsiniz diye biliyorum.