Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Geçen sene otomatik oluyordu. Bu sene olmuyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.956 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 Online mi?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Ocak 2021 #3 O yılbaşına özel geçici bir güncelleme dostum. Rockstar Games yılbaşından önce ayarlıyor, sonra da kaldırıyor. İsteğe göre değil ne yazık ki
O yılbaşına özel geçici bir güncelleme dostum. Rockstar Games yılbaşından önce ayarlıyor, sonra da kaldırıyor. İsteğe göre değil ne yazık ki
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #4 Yiğit Öztoprak dedi: O yılbaşına özel geçici bir güncelleme dostum. Rockstar Games yılbaşından önce ayarlıyor, sonra da kaldırıyor. İsteğe göre değil ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Şu an devam ediyor,yılbaşından öncede yoktu bende,orjinal GTA. kuyruksallayangiller dedi: Online mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yiğit Öztoprak dedi: O yılbaşına özel geçici bir güncelleme dostum. Rockstar Games yılbaşından önce ayarlıyor, sonra da kaldırıyor. İsteğe göre değil ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Şu an devam ediyor,yılbaşından öncede yoktu bende,orjinal GTA. kuyruksallayangiller dedi: Online mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Ocak 2021 #5 Mustafa Yurtalan dedi: Şu an devam ediyor,yılbaşından öncede yoktu bende,orjinal GTA. Evet. Genişletmek için tıkla... Şu an devam etmiyor. Daha bu gün oynadım. Süresi doldu.
Mustafa Yurtalan dedi: Şu an devam ediyor,yılbaşından öncede yoktu bende,orjinal GTA. Evet. Genişletmek için tıkla... Şu an devam etmiyor. Daha bu gün oynadım. Süresi doldu.
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #6 Yiğit Öztoprak dedi: Şu an devam etmiyor. Daha bu gün oynadım. Süresi doldu. Genişletmek için tıkla... Bende yılabaşından öncede yoktu ama.
Yiğit Öztoprak dedi: Şu an devam etmiyor. Daha bu gün oynadım. Süresi doldu. Genişletmek için tıkla... Bende yılabaşından öncede yoktu ama.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Ocak 2021 #7 Mustafa Yurtalan dedi: Bende yılabaşından öncede yoktu ama. Genişletmek için tıkla... Onun nedenini bilemiyorum, fakat bir sonraki yılbaşına kadar böyle bir imkan olmayacak maalesef.
Mustafa Yurtalan dedi: Bende yılabaşından öncede yoktu ama. Genişletmek için tıkla... Onun nedenini bilemiyorum, fakat bir sonraki yılbaşına kadar böyle bir imkan olmayacak maalesef.
Reptied Centipat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 84 3 Ocak 2021 #8 Mustafa Yurtalan dedi: Bende yılabaşından öncede yoktu ama. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
Mustafa Yurtalan dedi: Bende yılabaşından öncede yoktu ama. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #9 Arda Emek Æ dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim.