batmanizm Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 RAM 16 gb 4800mhz cl40 ddr5 ram Ekran kartı Rtx 4050 140watt İşlemci Amd Ryzen 5 7535hs Bu videoda karıncalanma sorununu çekmeye çalıştım. Beni rahatsız ediyor bu durum yollarda bazen bayağı karıncalanma oluyor. Çözümü bilenler yardımcı olabilir mi? (derinlilik efekti kapalı)
Bu videoda karıncalanma sorununu çekmeye çalıştım. Beni rahatsız ediyor bu durum yollarda bazen bayağı karıncalanma oluyor. Çözümü bilenler yardımcı olabilir mi? (derinlilik efekti kapalı)
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 22 Aralık 2024 #2 KralOyun'u aç kapa yap düzeliyor bende de oluyor aynı sorun. PC'yi ilk açtığında GTA ilk girdiğinde oluyor. Artı 0 Eksi
KralOyun'u aç kapa yap düzeliyor bende de oluyor aynı sorun. PC'yi ilk açtığında GTA ilk girdiğinde oluyor.
KS KS batmanizm Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 proyato dedi: KralOyun'u aç kapa yap düzeliyor bende de oluyor aynı sorun. PC'yi ilk açtığında GTA ilk girdiğinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kral. Bu GTA'nın şu sorununu hiç sevmiyorum ayarları en ultraya alsam yine oluyor NVIDIA ayarlarını kurcaladım yine olmuyor. Artı 0 Eksi
proyato dedi: KralOyun'u aç kapa yap düzeliyor bende de oluyor aynı sorun. PC'yi ilk açtığında GTA ilk girdiğinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kral. Bu GTA'nın şu sorununu hiç sevmiyorum ayarları en ultraya alsam yine oluyor NVIDIA ayarlarını kurcaladım yine olmuyor.