M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:53 #1 Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum.
Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri Çarşamba 23:56 #2 " Geçmişi kirli bir adam asla temiz bir yaşam süremez " Meşhur bir sözdür.
G gamingtoy Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:57 #3 M3rt0o dedi: Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum. Genişletmek için tıkla... Adam kötü biri değil karası aldatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 00:14
M3rt0o dedi: Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum. Genişletmek için tıkla... Adam kötü biri değil karası aldatıyor.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.727 Çözümler 22 Çarşamba 23:58 #4 M3rt0o dedi: Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hem kendi ekibini polislere ispiyonladı, hem karısını arada aldatıyor, masum insanları falan öldürüyor iyi bir karakter olduğunu söyleyemez miyiz Ama tabii ki iyi yazılmış bir karakter derin bir tarafı ve motivasyonu var.
M3rt0o dedi: Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hem kendi ekibini polislere ispiyonladı, hem karısını arada aldatıyor, masum insanları falan öldürüyor iyi bir karakter olduğunu söyleyemez miyiz Ama tabii ki iyi yazılmış bir karakter derin bir tarafı ve motivasyonu var.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.172 Çözümler 23 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:58 #5 gamingtoy dedi: Adam kötü biri değil karası aldatıyor. Genişletmek için tıkla... Banka soydu kaç kez daha ne yapsın.
gamingtoy dedi: Adam kötü biri değil karası aldatıyor. Genişletmek için tıkla... Banka soydu kaç kez daha ne yapsın.
G gamingtoy Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:59 #6 muratscd dedi: Banka soydu kaç kez daha ne yapsın. Genişletmek için tıkla... Ama buna mecburdu adamın neredeyse 2 milyon küsur borcu vardı.
muratscd dedi: Banka soydu kaç kez daha ne yapsın. Genişletmek için tıkla... Ama buna mecburdu adamın neredeyse 2 milyon küsur borcu vardı.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.294 Çözümler 123 Perşembe 00:03 #7 Evet karaktere sempatimiz var ancak iyi biri olmaktan çok uzak. Soyguncu bir seri katili nasıl "iyi" bir insan olarak nitelendirebiliriz ki?
Evet karaktere sempatimiz var ancak iyi biri olmaktan çok uzak. Soyguncu bir seri katili nasıl "iyi" bir insan olarak nitelendirebiliriz ki?
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:04 #8 Michael, biraz kendini beğenmiş zengin iş adamları imajı çiziyor.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:04 #9 Lusadris dedi: Evet karaktere sempatimiz var ancak iyi biri olmaktan çok uzak. Soyguncu bir seri katili nasıl "iyi" bir insan olarak nitelendirebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... En iyi arkadaşına yalan söyledi iyi biri demiyorum sadece olayları bakış açısını onun açısından değerlendiriyorum
Lusadris dedi: Evet karaktere sempatimiz var ancak iyi biri olmaktan çok uzak. Soyguncu bir seri katili nasıl "iyi" bir insan olarak nitelendirebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... En iyi arkadaşına yalan söyledi iyi biri demiyorum sadece olayları bakış açısını onun açısından değerlendiriyorum
G gamingtoy Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 00:08 #10 M3rt0o dedi: En iyi arkadaşına yalan söyledi iyi biri demiyorum sadece olayları bakış açısını onun açısından değerlendiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında evet zaten son görevde trevor öldürmeye yardım ediyordu ancak michail öldür de trevor onu öldürmek için yardım etmedi. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 00:14
M3rt0o dedi: En iyi arkadaşına yalan söyledi iyi biri demiyorum sadece olayları bakış açısını onun açısından değerlendiriyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında evet zaten son görevde trevor öldürmeye yardım ediyordu ancak michail öldür de trevor onu öldürmek için yardım etmedi.