Sürprizbozan GTA 5'te Micheal o kadar kötü bir karakter miydi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum.

Ben geçmişini geride bırakıp ailesiyle huzurlu bir hayat yaşamak isteyen bir erkek profili görüyorum.
Yani hem kendi ekibini polislere ispiyonladı, hem karısını arada aldatıyor, masum insanları falan öldürüyor iyi bir karakter olduğunu söyleyemez miyiz Ama tabii ki iyi yazılmış bir karakter derin bir tarafı ve motivasyonu var.

Michael, biraz kendini beğenmiş zengin iş adamları imajı çiziyor.

Evet karaktere sempatimiz var ancak iyi biri olmaktan çok uzak. Soyguncu bir seri katili nasıl "iyi" bir insan olarak nitelendirebiliriz ki?

En iyi arkadaşına yalan söyledi iyi biri demiyorum sadece olayları bakış açısını onun açısından değerlendiriyorum

En iyi arkadaşına yalan söyledi iyi biri demiyorum sadece olayları bakış açısını onun açısından değerlendiriyorum.

Aslında evet zaten son görevde trevor öldürmeye yardım ediyordu ancak michail öldür de trevor onu öldürmek için yardım etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…