GTA 5'te nasıl para kazanılanabilir?

mMadecassol

Centipat
Daha fazla  
Offline modda yani story modunda nasıl para kasacağım? Hikayesi bitti oyunun %70'indeyim, haritada yan göreve dair hiçbir şey yok. Taktik verebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lester'in assassination görevlerini yaptın mı?

Para kazanmak oyunda çok kolay değil,yani bazı gizli para yerleri bulunuyor oradan en fazla 30 bin dolar cebe girer. Onun dışında bazen para kamyonları oluyor onları patlatıp para kazanç edersin. Ama çok büyük para değil yani 4000 5000 dolar gibi onun dışında ise görevlerden gelir baya bir para.

Lester'in assassination görevlerini yaptın mı?
yani haritada bişey gözükmüyor klasik logolar ev işaretleri vs dışında

helal para falan da para getirmiyor ki helal olsun

sorunda orda zaten yan görev gözükmüyor

Teşekkürler de ben oyunun sonunda trevorı öldürdüm onunla ilgili bir görev yoktur herhalde veya o kayida geri dönemiyorum en baştan da bitiresim gelmiyor ne yapmalıyım? (konsoldan oynuyorum PS5)

Teşekkürler de ben oyunun sonunda trevorı öldürdüm onunla ilgili bir görev yoktur herhalde veya o kayida geri dönemiyorum en baştan da bitiresim gelmiyor ne yapmalıyım? (konsoldan oynuyorum PS5)
Lester görevlerini Franklin ile zaten yaptıysan yapacak bir şey yok. Trevor'ın ölmesi değiştirmiyor para olayını. Sonraki oynayışına artık. Başka para kazanma yolu yok dediğim dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…