Arkadaşlar GTA 5 oyunun sonunda 30 milyon para alıyoruz ama golf sahası falan 150 milyon. Onları nasıl alabilirim para nasıl kazanırım? PS3'te oynuyorum.
Arkadaşlar GTA 5 oyunun sonunda 30 milyon para alıyoruz ama golf sahası falan 150 milyon. Onları nasıl alabilirim para nasıl kazanırım? PS3'te oynuyorum.
Eğer oyunu bitirmediysen bazı görevlerden, özellikle Lester'ın suikast görevlerinden önce bazı hisseler var. Onlara bütün paranı yatırıp bir süre sonra satarak milyarlarca dolar kazanılıyordu. Link yasak mı değil mi bilmiyorum ama IGN'in bir rehberi var GTA 5 How to make 2.1 billion dollars yazarak bulabilirsin :
Eğer oyunu bitirmediysen bazı görevlerden, özellikle Lester'ın suikast görevlerinden önce bazı hisseler var. Onlara bütün paranı yatırıp bir süre sonra satarak milyarlarca dolar kazanılıyordu. Link yasak mı değil mi bilmiyorum ama IGN'in bir rehberi var GTA 5 How to make 2.1 billion dollars yazarak bulabilirsin :
Videodaki gibi, Lester'ın suikast görevlerinde (sanırım yan görevlerdi bayağı zaman oldu hatırlamıyorum.) Öldürdüğümüz adamların bazı şirketlerle bağlantısı vardı, mesela Facebook'un CEO'sunu öldürüyorduk bir görevde, görevden önce bütün paranı o şirkete basıyordum, görevden sonra hisseler uçuyordu satıyordum. Böyle tek seferde 2 milyar dolarım olmuyordu ama işte bir görevde 10k dolar basıyordum, 200K'ya çıkıyordu, arada bir heist falan yapıyordum bütün parayı aynı taktikle şirkete yatırıyordum, son görevde artık 2 milyar dolarım olmuştu.