GTA 5'te para nasıl değerlendirilmelidir?

mowe1131

Centipat
Hocam sayayım.
Kostakam var.
Bunker var.
Motor club ve cash factory var.
Zırhlı seeahark mı ne aracım var.
Şirketim var.
200K'lık evim var.
Hocam konu şu bunkerde Supply yaparken aşırı sıkılıyorum bunkeri bir daha kullanmak istemiyorum. Cash factory ise çok az gelir sağlıyor 300K nedir abi? Tek Cayo Perico'da 5 katını alıyorum zaten ben. Para biriktirip en mantıklı ne yapmam lazım? Sıkılmamam gerekli 20 30 dk görevi olan bunker gibi şeyler dışında ne önerirsiniz? Facilty ve cocaine lockup alıp geliştirmeyi düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Ufak tefek şeylerle ugraşıp sürekli görev yaparak az miktarları görmek istemiyorum.

Hocam sayayım.
Kostakam var.
Bunker var.
Şirketim var.
200K'lık evim var.
Hocam konu şu bunkerde Supply yaparken aşırı sıkılıyorum bunkeri bir daha kullanmak istemiyorum. Cash factory ise çok az gelir sağlıyor 300K nedir abi? Tek Cayo Perico'da 5 katını alıyorum zaten ben. Para biriktirip en mantıklı ne yapmam lazım? Sıkılmamam gerekli 20 30 dk görevi olan bunker gibi şeyler dışında ne önerirsiniz? Facilty ve cocaine lockup alıp geliştirmeyi düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz? Ufak tefek şeylerle ugraşıp sürekli görev yaparak az miktarları görmek istemiyorum.

200Klık evin varsa heistlere girip para kopardıktan sonra bir tane araba çekilişi olan bir yer vardı oraya katıl iyi araba kazanırsın

Hocam sayayım.
Kostakam var.
Bunker var.
Şirketim var.
200K'lık evim var.
Tek yolu glitch ama glitchler kapanmış diyorlardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı