GTA 5'te performans arttırmak

İşletim sistemi
Windows 11
RAM
8 gb 3000 mhz 16 cl
Ekran kartı
ati radeon hd 4450
Anakart
b450m-k
İşlemci
r5 2600
Öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşlarımla GTA Online oynamak istiyorum ama offline modda 10/15 FPS alıyorum en düşük ayarlarda o kadar oluyor. Ayarlarım nasıl olmalı acaba bazı oyunlarda bazı ayarlar yüksekteyken daha fazla FPS veriyordu. Ekstradan FPS arttıracak program, oyun içi ayarlar ya da Windows ayarları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka plan uygulamaları kapat, işlemcinin tüm çekirdeklerini kullan Windows 10 oyun modu kapalı ise aç, oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden oyununuzu bulup sağ tık > öncelilk ayarla > yüksek. Aklıma gelenler bunlar.

Tüm çekirdeklerini nasıl kullanacağım ve kullanırken bir zarar gelir mi?

Soğutucunuz iyi ise zarar gelmez.

Buradaki ayarları da deneyebilirsiniz.

Soğutucunuz iyi ise zarar gelmez.

Buradaki ayarları da deneyebilirsiniz.

Teşekkürler hocam sağ olun.

Arka plan uygulamaları kapat, işlemcinin tüm çekirdeklerini kullan Windows 10 oyun modu kapalı ise aç, oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden oyununuzu bulup sağ tık > öncelilk ayarla > yüksek. Aklıma gelenler bunlar.

dediğin şeyler benim çok işime yaradı biraz daha yardımcı olur musun bro ?

Config üzerinden gölgeler kapatılabilir. Overclock yapılabilir. Çözünürlük 800x600 veya daha altı yapılabilir.

Bir de o ekran kartından GTA 5'te çok iyi bir performans beklemeyin, çok zayıf bir karttır kendisi.

Konu açılalı neredeyse 1 yıl olmuş yeni fark ettim. Hala bu sistemi kullanıyorsanız dediklerim yapılabilir. Daha mantıklı öneriler yapılabilir. @HD4450

Düşük grafikli mod paketleri kurmayı denediniz mi? ( GTA Online mod kuruluyor mu bilmiyorum. )

link atar mısın acaba ? <3

Config üzerinden gölgeler kapatılabilir. Overclock yapılabilir. Çözünürlük 800x600 veya daha altı yapılabilir.

Bir de o ekran kartından GTA 5'te çok iyi bir performans beklemeyin, çok zayıf bir karttır kendisi.

Konu açılalı neredeyse 1 yıl olmuş yeni fark ettim. Hala bu sistemi kullanıyorsanız dediklerim yapılabilir. Daha mantıklı öneriler yapılabilir. @HD4450
config üzerinden nasıl kapatıcam anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı