hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.439 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Yayıncıların oynadığı gibi arabalarla parkur vs. yaptıkları oyunlara playlist deniyormuş sanırsam. Onlara nasıl girip oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
Yayıncıların oynadığı gibi arabalarla parkur vs. yaptıkları oyunlara playlist deniyormuş sanırsam. Onlara nasıl girip oynayabilirim?
Çözüm hebevnejs 14 Ocak 2025 Hocam ben başka insanların oluşturduklarına katılamaz mıyım? Sorunu kendim çözdüm. GTA Online'dayken oyunu durdurup Online kısmından Jobs'a tıklayın. Oradan istediğiniz oyunu seçeneklerle belirtiyor zaten.
Hocam ben başka insanların oluşturduklarına katılamaz mıyım? Sorunu kendim çözdüm. GTA Online'dayken oyunu durdurup Online kısmından Jobs'a tıklayın. Oradan istediğiniz oyunu seçeneklerle belirtiyor zaten.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.978 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #2 GTA'nın parkur modlarının bulunduğu site vardı. Oradan sonra da playlist oluşturmanız gerek. Artı 0 Eksi
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.439 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Hocam ben başka insanların oluşturduklarına katılamaz mıyım? Sorunu kendim çözdüm. GTA Online'dayken oyunu durdurup Online kısmından Jobs'a tıklayın. Oradan istediğiniz oyunu seçeneklerle belirtiyor zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam ben başka insanların oluşturduklarına katılamaz mıyım? Sorunu kendim çözdüm. GTA Online'dayken oyunu durdurup Online kısmından Jobs'a tıklayın. Oradan istediğiniz oyunu seçeneklerle belirtiyor zaten.