GTA 5'te public sunucular hep boş görnüyor

İşletim sistemi
Windows 11

AhmetimenPower

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM - Asus Radeon 7800XT - AMD Ryzen 5 7600 - 1TB SSD - 200HZ 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB
Ekran kartı
ASUS DUAL Radeon RX7800 XT OC 16GB
İşlemci
R5 7600
Merhaba. Ben GTA 5'te Online heist görevler yapmak için public sunuculara geçiyorum fakat girdiğim sunucularda 2-3 kişi oluyor zaten sonra beni o sunucudan atıyır tek kalıyorum. Fakat atmadan önce bile hiç 10-15 kişilik sunuculara girmiyorum. Hem neden bu sunuculara giremediğimi hem de neden beni attığını yazabilir misiniz?

Merhaba. Ben GTA 5'te Online heist görevler yapmak için public sunuculara geçiyorum fakat girdiğim sunucularda 2-3 kişi oluyor zaten sonra beni o sunucudan atıyır tek kalıyorum. Fakat atmadan önce bile hiç 10-15 kişilik sunuculara girmiyorum. Hem neden bu sunuculara giremediğimi hem de neden beni attığını yazabilir misiniz?

Bir kullanıcı da az önce sıkıntıyı yaşadı aynen doğru NAT moderate bağlantı sorununa neden olur statik IP tek başına çözmez port yönlendirme veya UPnP açık olmalı modemden kontrol et firewall antivirüs engelliyor olabilir onları da kapatıp dene.
Bu arada Steam bakim geldi o yüzden🫠

Bir kullanıcı da az önce sıkıntıyı yaşadı aynen doğru NAT moderate bağlantı sorununa neden olur statik IP tek başına çözmez port yönlendirme veya UPnP açık olmalı modemden kontrol et firewall antivirüs engelliyor olabilir onları da kapatıp dene.
15 Dakikaya geçer

15 dakikaya geçer.

Hocam cevabnız için teşekkür ederim ama daha açıklayıcı konuşabilir misiniz, benim bu işlerde pek bilgim yokta daha basit bir dille anlatabilir misiniz? Bir de benim GTA Epic GTA'sı.

Bu videodaki vpni kur dostum %100 işe yarayacaktır. Açtığım konulara bakarsan bende aynı sorundan muzdaribim. Ve bu vpn işe yarıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı