Burakm2709 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Gta 5'de modlu bir şekilde hikaye modu oynadığımda etrafta dolaştığımda rastgele olan görevler göremiyorum, modsuz sade bir şekilde de denedim fakat sonuç aynı.
Gta 5'de modlu bir şekilde hikaye modu oynadığımda etrafta dolaştığımda rastgele olan görevler göremiyorum, modsuz sade bir şekilde de denedim fakat sonuç aynı.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 28 Temmuz 2024 #2 Rastgele yan görevler çoğunlukla haritada gözükmez. Gözükürse de nokta şeklinde gözükür. İllaki bir şekilde karşına çıkacaktır yani. Artı 0 Eksi
Rastgele yan görevler çoğunlukla haritada gözükmez. Gözükürse de nokta şeklinde gözükür. İllaki bir şekilde karşına çıkacaktır yani.
KS KS Burakm2709 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 ensareis dedi: Rastgele yan görevler çoğunlukla haritada gözükmez. Gözükürse de nokta şeklinde gözükür. İllaki bir şekilde karşına çıkacaktır yani. Genişletmek için tıkla... Oyunu aldığım zamandan beri karşıma çıkmadı. Artı 0 Eksi
ensareis dedi: Rastgele yan görevler çoğunlukla haritada gözükmez. Gözükürse de nokta şeklinde gözükür. İllaki bir şekilde karşına çıkacaktır yani. Genişletmek için tıkla... Oyunu aldığım zamandan beri karşıma çıkmadı.