Çözüldü GTA 5'te sadece BattlEye mı var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EndoCryne

Hectopat
Arkadaşım BattlEye'ı devre dışı bırakıp bir hile ile Online'a girebiliyor. GTA'da şu anda BattlEye'dan başka Rockstar'ın kendi anti-cheati falan vardır umarım.

Çözüm
BattlEye dışında bir şey yok. Onu da zahmet edip yıllar yıllar sonra eklediler zaten.
Arkadaşım BattlEye'ı devre dışı bırakıp bir hile ile Online'a girebiliyor. GTA'da şu anda BattlEye'dan başka Rockstar'ın kendi anti-cheati falan vardır umarım.

Bugün Online girdim bir kişi bilmiyorum herkesi patlatıyordu ben evde olduğumdan ölmedim ama bomba sesi geliyordu evde bile patlıyordu efekti görüyordum direk server değiştirdim.

BattlEye dışında bir şey yok. Onu da zahmet edip yıllar yıllar sonra eklediler zaten.

Yandık o zaman ya. Arkadaşım nasıl bir hile bulduysa BattlEye kapalı olduğu halde Online giriyor uçan motorla delik deşik ediyor bizi. Bir de öyle bir para hilesi yapıyor ki arkadaş bune ya. BattlEye'ıda kırdı adamlar.

Evet hileyi açabilmek için opsiyonel olarak anti hileyi kapatabiliyorsunuz harika yapmış Rockstar.

Bunu düzeltmeleride herhalde bir 2 sene sürer.

Yandık o zaman ya. Arkadaşım nasıl bir hile bulduysa BattlEye kapalı olduğu halde Online giriyor uçan motorla delik deşik ediyor bizi. Bir de öyle bir para hilesi yapıyor ki arkadaş bune ya. BattlEye'ıda kırdı adamlar.

Bunu düzeltmeleride herhalde bir 2 sene sürer.

Zaten 2 seneye kadar GTA 6 çıkar.

@EndoCryne

Bypass etme modları falan çıktı çünkü. Hiçbir işe yaramıyor desek yeridir.

Ne kadar bypass etse de artık düz olarak mod menü ile public oturumlara girilmiyor artık fsl denen bir şey lazım o da olsa bile zaten artık oturumlarda en fazla 30 saniye falan durabiliyorlar BattlEye kickliyor sunuculardan host olmadıkları sürece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı