AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 GTA 5 kayıt dosyalarında %43 yazıyor ama görevler yok sadece yan görevler var. Bu zamana kadar 1 tane yan görev yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
GTA 5 kayıt dosyalarında %43 yazıyor ama görevler yok sadece yan görevler var. Bu zamana kadar 1 tane yan görev yaptım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Haziran 2024 #2 AliArda44 dedi: GTA 5 kayıt dosyalarında %43 yazıyor ama görevler yok sadece yan görevler var. Bu zamana kadar 1 tane yan görev yaptım. Genişletmek için tıkla... Araba saklama görevini yaptınız mı? Artı 0 Eksi
AliArda44 dedi: GTA 5 kayıt dosyalarında %43 yazıyor ama görevler yok sadece yan görevler var. Bu zamana kadar 1 tane yan görev yaptım. Genişletmek için tıkla... Araba saklama görevini yaptınız mı?
Y yaşar_yaşamaz Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım. Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım. Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım kral. Son düzenleme: 3 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım. Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım. Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım kral.
KS KS AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #4 Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Araba saklama görevini yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam.