Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Oyunu açtım başlangıçtaki cam kırma ve polis siren sesleri geliyor. Ama oyunda ses yok.
crx.eness Femtopat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 10 26 Ekim 2023 #2 Chaizeszz dedi: Oyunu açtım başlangıçtaki cam kırma ve polis siren sesleri geliyor. Ama oyunda ses yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. İşe yaramazsa, bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. İyi Akşamlar. Artı 0 Eksi
Chaizeszz dedi: Oyunu açtım başlangıçtaki cam kırma ve polis siren sesleri geliyor. Ama oyunda ses yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. İşe yaramazsa, bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. İyi Akşamlar.
KS KS Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #3 crx.eness dedi: Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. İşe yaramazsa, bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırlamıştım, DirectX kurunca düzeldi. Artı 0 Eksi
crx.eness dedi: Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. İşe yaramazsa, bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı sıfırlamıştım, DirectX kurunca düzeldi.