FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 866 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Temmuz 2019 #1 Arkadaşımla GTA 5 oynuyoruz. Ben şirket aldım. O nasıl ortak olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2019
CoffinShaker Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Makaleler 1 Yer Kentucky 6 Temmuz 2019 #11 GTA Online, RP serverları çıktıktan sonra Online GTA deneyimini yaşayanlar için oldukça kısıtlı gözükebiliyor. ( Sizden bahsetmiyorum ) GTA Online aslında oldukça dolu içeriğe sahip fakat bir o kadar da hileci dolu ne yazık ki. Firehorse MK II dedi: GTA Online'de şirket alma mı varmış? Anlatır mısınız, nasıl alınıyor v.s? Gerçekten hiç bilmiyorum. Tek bildiğim Online modda yarışlar v.s oluyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
GTA Online, RP serverları çıktıktan sonra Online GTA deneyimini yaşayanlar için oldukça kısıtlı gözükebiliyor. ( Sizden bahsetmiyorum ) GTA Online aslında oldukça dolu içeriğe sahip fakat bir o kadar da hileci dolu ne yazık ki. Firehorse MK II dedi: GTA Online'de şirket alma mı varmış? Anlatır mısınız, nasıl alınıyor v.s? Gerçekten hiç bilmiyorum. Tek bildiğim Online modda yarışlar v.s oluyor. Genişletmek için tıkla...
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2019 #12 Oyuncu isimlerinizi alabilir miyim, eklemek için. Tek arkadaşım yok oyunda saf saf geziyorum. Artı 0 Eksi