GTA 5'te sisteme format atınca Online tuşu kayboldu

İşletim sistemi
Windows 10

Talha_ÇAKAN

Centipat
Daha fazla  
GTA 5 PC format atınca Online gitti ama offline gire biliyorum. Online'da hiçbir şey durmuyor nasıl düzeltirim?

GTA 5 PC format atınca Online gitti ama offline gire biliyorum. Online'da hiçbir şey durmuyor nasıl düzeltirim?

Oyunda ilerlemen lazım hikayeyi hiç oynamadan Online giremezsin gir 1-2 görev yap gelir.

İlk görevi vesaire yapman lazım. Bende de ilk başta yoktu. 1-2 görev yapınca Online butonu geldi.

Oyunda ilerlemen lazım hikayeyi hiç oynamadan Online giremezsin gir 1-2 görev yap gelir.

Yaptım ama olmadı eski karakterim gelmedi nasıl düzel tirim eski karak terime nasıl girerim baktım ama eski karakter yok.

Sadece bu var olmuyor eski karak terim gelmiyor.

Yaptım ama olmadı eski karakterim gelmedi nasıl düzel tirim eski karak terime nasıl girerim baktım ama eski karakter yok.

Eki Görüntüle 2259270

Sadece bu var olmuyor eski karak terim gelmiyor.

Kaydınız silinmiş Rockstar'dan bulut kaydı açmamışsınız. Doğal olarak ilerlemenizi hesaba değil depolamaya kaydetmiş format atınca da gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…