yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 10 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar mouse topunu aşağı yukarı getiriyorum ama Zoom olmuyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çözümü bilen varsa yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Arkadaşlar mouse topunu aşağı yukarı getiriyorum ama Zoom olmuyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çözümü bilen varsa yazsın.
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 11 Ağustos 2022 #11 Smilediction dedi: Sadece bir Sniper'da Zoom yapamıyorsun. Kullandığın Sniper'ın ismini söyler mis. Genişletmek için tıkla... Smilediction dedi: Sadece bir Sniper'da Zoom yapamıyorsun. Kullandığın Sniper'ın ismini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Görev dışında da da denedim yine zoomlamıyor her silahta öyle. Dosya Ekleri IMG20220811160449.jpg 102,3 KB · Görüntüleme: 97 Artı 0 Eksi
Smilediction dedi: Sadece bir Sniper'da Zoom yapamıyorsun. Kullandığın Sniper'ın ismini söyler mis. Genişletmek için tıkla... Smilediction dedi: Sadece bir Sniper'da Zoom yapamıyorsun. Kullandığın Sniper'ın ismini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Görev dışında da da denedim yine zoomlamıyor her silahta öyle.