GTA 5'te sürekli FPS düşmesi

ArdaEker

Hectopat
Daha fazla  
Evet biliyorum şimdi oyun 188 FPS'i geçtiği için falan diyeceksiniz ama FPS 105-110 durumunda. Ayarlarla oynadım, V-Sync açtım, halfı yaptım, uğraştımda uğraştım.
Dün olmuyordu ama şu an deli gibi oluyor yaklaşık 5 saniyede bir FPS 1'e düşüyor.

Kafayı yiyeceğim.

PC gayet yeterli ayarlarda Full'de.

Oyun içi ayarlarda Hz'yi 100 yapıp deneyin.

YouTube'dan sisteminizin ayarlarını videodan uygulayın ve benchmark yapıp hangi ayarlar uygunsa uygulayın.

Eğer modlu (ya da RP serverı) oynuyorsanız 8 GB VRAM bile yetmeyebiliyor.

Sanırım windows 11 ile çalışmıyor. Şaşırdım yani o kadar para kazanmışlardı güya onlinedan hala günceldir diye satın almıştım.

Bana sistem bilgilerinizi yazar mısınız bir de dosyaları doğrulama yapın.
doğrulama yaptım, oyunu silip tekrardan bile indirdim ki öyle yapınca droplar arasındaki süre uzadı 5 saniyeye çıktı. Silmeden önce 2 saniye falandı.

Bu sorun hikaye modunda 16 GB RAM ile oluyor.

Öyle bir seçenek bulamadım. 144'ü denedim 120 denedim bir de 60'ı denedim.

Sistemi bu kadar kullanması tuhaf. Ayarladan deneyerek 100Z'yi bulun ekranı pencereli veya diğer seçeneklerden biri yapıp deneyin tam hatırlamıyorum ayarları.

Sorun belli oldu desenize Windows 11 uyumluluk sorunu oyunu uyumluluk ayarlarından Windows 10 seçip deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video buldum.

Son düzenleme:
Sorun belli oldu desenize Windows 11 uyumluluk sorunu oyunu uyumluluk ayarlarından Windows 10 seçip deneyin.
uyumlulukta windows 8 den sonrası yok.

win 8 yaptım sorun düzelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…