sundark Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı AMD Radeon(TM) HD8490 İşlemci intel i5 Merhaba. GTA 5 oynunda daha önceden güzelce oynuyordum ancak PC'ye format attım ve GTA 5'i kurdum. Uzaklar bulanık görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. GTA 5 oynunda daha önceden güzelce oynuyordum ancak PC'ye format attım ve GTA 5'i kurdum. Uzaklar bulanık görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.064 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #11 Konsoldan oyna Artı 0 Eksi
KS KS sundark Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #12 terraryzng dedi: ReShade kurup lumasharpen(+2000) açınca düzeliyor, ben öyle bitirmiştim. Online oynuyorsan tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapmaya çalıştım olmadı ve uyguladığımıda geri alamıyorum. ahmxtygt dedi: Konsoldan oyna Genişletmek için tıkla... konsol yok Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: ReShade kurup lumasharpen(+2000) açınca düzeliyor, ben öyle bitirmiştim. Online oynuyorsan tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapmaya çalıştım olmadı ve uyguladığımıda geri alamıyorum. ahmxtygt dedi: Konsoldan oyna Genişletmek için tıkla... konsol yok
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.064 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #13 sundark dedi: Dediğinizi yapmaya çalıştım olmadı ve uyguladığımıda geri alamıyorum. konsol yok Genişletmek için tıkla... Yapacak birşey yok hocam pc portundaki draw distance çok kötü alışmanız gerekecek Artı 0 Eksi
sundark dedi: Dediğinizi yapmaya çalıştım olmadı ve uyguladığımıda geri alamıyorum. konsol yok Genişletmek için tıkla... Yapacak birşey yok hocam pc portundaki draw distance çok kötü alışmanız gerekecek
KS KS sundark Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #14 ahmxtygt dedi: Yapacak bir şey yok hocam PC portundaki Draw distance çok kötü alışmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Daha önceden böyle olmuyordu dün PC'ye format attım böyle oldu hocam. Artı 0 Eksi
ahmxtygt dedi: Yapacak bir şey yok hocam PC portundaki Draw distance çok kötü alışmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Daha önceden böyle olmuyordu dün PC'ye format attım böyle oldu hocam.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 30 Kasım 2022 #15 Arkadasin dedi ESC bas ayni seyleri uygula asagi dogru in en son dedigim Motion blur var onu en sola alacaksin yani sifirlayip kapatacaksin. Kaydedip cikacaksin bu kadar. Yine bulamadiysan YouTube'a gir GTA 5 etraf bulanik yaz ilk cikana gir 9.27 snden sonra dedigim. Artı 0 Eksi
Arkadasin dedi ESC bas ayni seyleri uygula asagi dogru in en son dedigim Motion blur var onu en sola alacaksin yani sifirlayip kapatacaksin. Kaydedip cikacaksin bu kadar. Yine bulamadiysan YouTube'a gir GTA 5 etraf bulanik yaz ilk cikana gir 9.27 snden sonra dedigim.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #16 sundark dedi: Dediğinizi yapmaya çalıştım olmadı ve uyguladığımıda geri alamıyorum. Genişletmek için tıkla... şu video size yardımcı olucaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (LumaSharpen+2000 Vibrance +220) Dosya Ekleri noreshade.jpg 327,9 KB · Görüntüleme: 38 reshade.jpg 425,1 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
sundark dedi: Dediğinizi yapmaya çalıştım olmadı ve uyguladığımıda geri alamıyorum. Genişletmek için tıkla... şu video size yardımcı olucaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (LumaSharpen+2000 Vibrance +220)
KS KS sundark Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #17 terraryzng dedi: ReShade kurup lumasharpen(+2000) açınca düzeliyor, ben öyle bitirmiştim. Online oynuyorsan tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ancak çözüm olmadı. osmannr dedi: Arkadasin dedi ESC bas ayni seyleri uygula asagi dogru in en son dedigim Motion blur var onu en sola alacaksin yani sifirlayip kapatacaksin. Kaydedip cikacaksin bu kadar. Yine bulamadiysan YouTube'a gir GTA 5 etraf bulanik yaz ilk cikana gir 9.27 snden sonra dedigim. Genişletmek için tıkla... O seçnek bede kapalı ve tıklanmıyor. Son düzenleme: 30 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: ReShade kurup lumasharpen(+2000) açınca düzeliyor, ben öyle bitirmiştim. Online oynuyorsan tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ancak çözüm olmadı. osmannr dedi: Arkadasin dedi ESC bas ayni seyleri uygula asagi dogru in en son dedigim Motion blur var onu en sola alacaksin yani sifirlayip kapatacaksin. Kaydedip cikacaksin bu kadar. Yine bulamadiysan YouTube'a gir GTA 5 etraf bulanik yaz ilk cikana gir 9.27 snden sonra dedigim. Genişletmek için tıkla... O seçnek bede kapalı ve tıklanmıyor.