GTA 5'te yüklenen modlar nasıl silinir?

Ceyad Soyak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, çok fazla mod yaptığımdan sanırım oyuna girdikten 15 dk sonra felan şu hatayı veriyor 'Please reboot game memory error'.

RAM yeterli, yani onunla alakası yok. Cidden çok fazla mod yükledim. Hatta o kadar yükledim ki bazılarını hatırlayamıyorum. 2 trainer var. F4'e bastığımda ikiside açılıyor belki ikisi çakışıyordur ama birini kaldırınca diğeri gelmiyor bu seferde.

Real araba modları da çok fazla ama onların sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Zaten onları kaldırmak da istemiyorum. Onları kaldırmadan 2 trainer haricinde diğer bütün modları nasıl kaldırırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir mod haricindekileri kaldırmak istiyorsan o zaman kaldırmak istediğin modun hangi klasöre hangi dosyayı yüklediğini bileceksin. Buyur bizim temiz, modsuz sürüm:

upload_2015-10-10_14-53-39.png

upload_2015-10-10_14-54-31.png

Beyler bendeki sorun biraz daha farklı bende bi aralar mod yaptım şimdi hem story mod hem online moda girerken çalışmayı durdurdu diyor. Safe moda girincede aynı hatayı alıyorum çözümü bilen var mı?

Belli bir mod haricindekileri kaldırmak istiyorsan o zaman kaldırmak istediğin modun hangi klasöre hangi dosyayı yüklediğini bileceksin. Buyur bizim temiz, modsuz sürüm:

Eki Görüntüle 109660

Eki Görüntüle 109661
selam aleyküm recep kardeş siteden neden indirme yapamıyorum

Eki Görüntüle 109660

Eki Görüntüle 109661

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı