SmALoWeSaR Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 95 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #21 O inşaat asla bitmeyecek. Ayrıca kimsenin konuşmadığı, yıllardır sürek yol yapımı da var!
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #22 Van Der Linde dedi: Yeni güncellemede tamamlanacak diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Benim de tahminim o yönde. Yanlış hatırlamıyorsam o tarz bir söylentiler vardı. Lodge dedi: Biteceğini sanmıyorum. Yeni bir güncelleme ile kullanırlar belki. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bende böyle olacağını az da olsa düşünmüyor değilim
Van Der Linde dedi: Yeni güncellemede tamamlanacak diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Benim de tahminim o yönde. Yanlış hatırlamıyorsam o tarz bir söylentiler vardı. Lodge dedi: Biteceğini sanmıyorum. Yeni bir güncelleme ile kullanırlar belki. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bende böyle olacağını az da olsa düşünmüyor değilim
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #23 Online'da inşaatın karşısında oturuyorum.