Comvajum Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 704 Çözümler 1 Yer musul Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:27 #21 The Real Ferid dedi: Kategoriye baktınız mı? Yoksa bilerekten mi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam konuyu biliyorum fakat sizin espiriyi komik bulmadım.
The Real Ferid dedi: Kategoriye baktınız mı? Yoksa bilerekten mi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok hocam konuyu biliyorum fakat sizin espiriyi komik bulmadım.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.028 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:28 #22 Comvajum dedi: Yok hocam konuyu biliyorum fakat sizin espiriyi komik bulmadım. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Comvajum dedi: Yok hocam konuyu biliyorum fakat sizin espiriyi komik bulmadım. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Comvajum Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 704 Çözümler 1 Yer musul Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:30 #23 The Real Ferid dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlayışlı kavgacı olmayan insanları hep sevmişimdir sağ olun hocam.
The Real Ferid dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlayışlı kavgacı olmayan insanları hep sevmişimdir sağ olun hocam.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.274 Çözümler 39 Yer Caliga Hall Dün 20:31 #24 Comvajum dedi: Anlayışlı kavgacı olmayan insanları hep sevmişimdir sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kavga olayı olmaması gerekir. Düşüncenizi fikrinizi belirtiyorsunuz zorla gülecek değilsiniz ya.
Comvajum dedi: Anlayışlı kavgacı olmayan insanları hep sevmişimdir sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kavga olayı olmaması gerekir. Düşüncenizi fikrinizi belirtiyorsunuz zorla gülecek değilsiniz ya.
Comvajum Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 704 Çözümler 1 Yer musul Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:33 #25 Schwagos dedi: Hocam zaten kavga olayı olmaması gerekir. Düşüncenizi fikrinizi belirtiyorsunuz zorla gülecek değilsiniz ya. Genişletmek için tıkla... Herkes öyle değil hocam haa nasıl tam tersini düşünürsün forumda da var bu tip insanlar.
Schwagos dedi: Hocam zaten kavga olayı olmaması gerekir. Düşüncenizi fikrinizi belirtiyorsunuz zorla gülecek değilsiniz ya. Genişletmek için tıkla... Herkes öyle değil hocam haa nasıl tam tersini düşünürsün forumda da var bu tip insanlar.