GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Neden son ayları?
Neden ilk ayları değil?

Yavaş yavaş sonbahara geliyoruz.
Umarım ikinci fragman çıkar.

Geçen sefer ki gibi ters köşe olmayalım da.

Sızdırılan bilgilere göre PS5 Pro tanıtımı 9 Eylül'de olacakmış. GTA VI içinde o tanıtımda 2. fragmanı göstereceklerini söylüyorlar. Bence mantıklı zaten ilk fragmanın üzerinden 10 ay geçmiş olacak. Ve konsolu aldırtmak için daha iyi görsellik ve yüksek kare hızı ile bence bir fragman daha gelebilir.

2025 Ocak gibi fragman gelir. 2026 da oyun gelir. Erteleneceğini düşünüyorum.

2025 Ocak gibi fragman gelir. 2026 da oyun gelir. Erteleneceğini düşünüyorum.

Hocam oyunun planlanan çıkış tarihine 1 seneden fazla var. Ertelense bile 2. fragman bu sene gelmek zorunda gibi bir şey. GTA V ve RDR2 için 2. fragman ilk fragmandan hemen hemen 10-12 ay arasında bir sürede gelmişti. 2. fragmandan sonra gelmesi beklenen 3.fragman, hikaye fragmanı, karakterlerin tanıtımı, oynanış fragmanı ve çok oyunculu kısım için bile en az 1 fragman gelir. Yani 2. fragmandan sonra gelmesi gereken en az 5, 6 fragman var.

Açıkçası oyunu ertelenme etkisi yaratmamak için geç duyurup, olası bir çıkış tarihi verdiklerini düşünüyorum. Oyunun duyurusundan 2 sene sonra çıkması bana muhtemel geliyor.

Videoyun söylüyordu bunu. Ps5 pro tanıtımında göstereceklerine ihtimal vermiyorum. Rockstar böyle şeylerde bulunmuyor genelde. Kendi tanıtıyor. Kasım sonu Aralık başı diyorum ben. Araya da screenshots sıkıştırsa iyiydi de...

Evet bende oradan duydum. Söylediği de mantıklı geldi açıkçası. Bir yönden haklısın Rockstar kimseye bağlı değil. Kendisi zaten oyun sektöründe 1 numara. Ama nedense Batuhan'ın dediği gibi PS5 Pro'yu ittirmek için gösterebilir ifadesi mantıklı geldi. Veya tga gibi, PS5 Pro tanıtımından birkaç gün önce de olabilir. Ama dediğin gibi de olabilir kasım veya aralık ayları da uygun.

Ekran görüntüleri için erken gibi bence. Tam GTA V'te ne yaptılar onu hatırlamıyorum da. Ön siparişe açılmadan ekran görüntüsü görür müyüz bilmiyorum. Önce ki oyunlarda ne yaptılar onu da hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…