Ben GTA 5 var yıllardır Online tarafını oynamadım bile. Kaç sene önce girmiştim hileci sürekli öldürüyordu. Hikayesini oynar ve çevresini gezer eğlendikten sonra kenara atacağım oyun.
Sanmıyorum hocam optimize de edilse ortalama bilgisayarların böyle bir görüntüyü oynatması çok zor. Açıkçası o fragmanın 1080p olmadığından çok eminim nasıl yapılıyor bilmem ama 4k çekilmiştir. Çoğumuz bu görüntüyü görmeyeceğiz yani 3060 3070 gibi kartların şu görüntüyü kaldırmasının imkanı yok.
Sağlam orta seviye kasa 40 bin TL'den aşağı değil yalnız. Bende 4070 Ti Super var ama, PC'ye gelene kadar eskiyecek. 2K Low-medium ayarlarda anca oynarım gibi geliyor.
Sağlam orta seviye kasa 40 bin TL'den aşağı değil yalnız. Bende 4070 Ti Super var ama, PC'ye gelene kadar eskiyecek. 2K Low-medium ayarlarda anca oynarım gibi geliyor.
RTX 40 serisi ile oyun yapımına başladı. RTX 50 serisi kart alınır 2K ile oynanır. DLSS 4 falan da çıktı. Nvidia gücünüz yetmezse AMD ekran kartı alınıp yine oynanır.
Jason'u kaslı ve aktif Lucia'yı ise her ne kadar bir soyguncu kadar aktif olsa da oldukça seksi modellenmiş. SJW kitleyi üzecek bir oyun geliyor. Yan karakterler baya bir cıvık olacak ama her tarafları ayrı bir renk.
Yalnız bu fragmanın izlenme sayısı bana garip geldi. Şu anda 1 saat kadar geçti ve 120k görüntülenme 1.8 milyon beğeni görünüyor. İlk fragman ilk günden 70 milyon izlenmişti.
DLSS ile RTX 4050 1080p ile oynanır bence grafikleri tatmin etmez o yüzden masaüstü olanlar ekran kartı 2K yüksekte oynatmayacaksa mevcut kartı satıp yükseltebilir.