cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.709 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2025 #21 Giorno Giovanna dedi: Çıktığı gün alacağız. Genişletmek için tıkla... Bu yıl PS5 Pro alıcam inşallah bende. Sonrasında GTA VI düşünürüz.
Giorno Giovanna dedi: Çıktığı gün alacağız. Genişletmek için tıkla... Bu yıl PS5 Pro alıcam inşallah bende. Sonrasında GTA VI düşünürüz.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.829 Çözümler 4 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #22 Bu kadar uzun ve detaylı bir fragman atacakları aklımın ucundan bile geçmezdi hem de habersiz.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.690 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #23 cti real dedi: Bu yıl PS5 Pro alıcam inşallah bende. Sonrasında GTA VI düşünürüz. Genişletmek için tıkla... İnşallah, bende şuan daha PS 5 bile yok Ama bende almayı düşünüyorumda önce büyük bir televizyon almak lazım.
cti real dedi: Bu yıl PS5 Pro alıcam inşallah bende. Sonrasında GTA VI düşünürüz. Genişletmek için tıkla... İnşallah, bende şuan daha PS 5 bile yok Ama bende almayı düşünüyorumda önce büyük bir televizyon almak lazım.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.829 Çözümler 4 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #24 Grafikler bir bana mı daha güzelleşmiş geliyor ilk fragman gözüme çok eski geldi.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.709 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2025 #25 Giorno Giovanna dedi: İnşallah, bende şuan daha PS 5 bile yok Ama bende almayı düşünüyorumda önce büyük bir televizyon almak lazım. Genişletmek için tıkla... TV işi var hocam ama PS5 düz ile oynanmaz gibi sanki. Pro lazım her türlü.
Giorno Giovanna dedi: İnşallah, bende şuan daha PS 5 bile yok Ama bende almayı düşünüyorumda önce büyük bir televizyon almak lazım. Genişletmek için tıkla... TV işi var hocam ama PS5 düz ile oynanmaz gibi sanki. Pro lazım her türlü.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2025 #26 Dusk06 dedi: Grafikler bir bana mı daha güzelleşmiş geliyor ilk fragman gözüme çok eski geldi. Genişletmek için tıkla... Işık cilalaması hocam bir de çıkınca ne olur düşünsenize.
Dusk06 dedi: Grafikler bir bana mı daha güzelleşmiş geliyor ilk fragman gözüme çok eski geldi. Genişletmek için tıkla... Işık cilalaması hocam bir de çıkınca ne olur düşünsenize.
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #27 Rockstar yine en beklenmedik zamanda bombayı bırakmış.
bonz Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.887 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 6 Mayıs 2025 #28 Tek düşündüğüm Series S nasıl açacak bu oyunu.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.845 Çözümler 20 6 Mayıs 2025 #29 Giorno Giovanna dedi: İnşallah, bende şu an daha PS 5 bile yok ama bende almayı düşünüyorum da önce büyük bir televizyon almak lazım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde PS5 alacağım fakat OLED televizyonda sıkıntı diyorlar hocam onun için ayrı televizyon gerekmez inşallah.
Giorno Giovanna dedi: İnşallah, bende şu an daha PS 5 bile yok ama bende almayı düşünüyorum da önce büyük bir televizyon almak lazım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde PS5 alacağım fakat OLED televizyonda sıkıntı diyorlar hocam onun için ayrı televizyon gerekmez inşallah.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.951 Çözümler 13 6 Mayıs 2025 #30 Fark ettiyseniz bir ilişki teması var sürekli. Sekste acaba ne kadar ileri gidecekler. bonz dedi: Tek düşündüğüm Series S nasıl açacak bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Tam aynısını düşündüm...
Fark ettiyseniz bir ilişki teması var sürekli. Sekste acaba ne kadar ileri gidecekler. bonz dedi: Tek düşündüğüm Series S nasıl açacak bu oyunu. Genişletmek için tıkla... Tam aynısını düşündüm...