GTA 6 çıkmadan yeni PC toplama gerekir mi?

PS4 desteği olursa muhtemelen 1080p low-medium ayarlarda kaldırır. PS4 desteği olmazsa çok zor maalesef, sadece PS5 olursa minimum RTX 2060 falan gerekir diye tahmin ediyorum.

PS4 desteği olursa muhtemelen 1080p low-medium ayarlarda kaldırır. PS4 desteği olmazsa çok zor maalesef, sadece PS5 olursa minimum RTX 2060 falan gerekir diye tahmin ediyorum.
Belki tahmin ediyorum Işın izleme kullanmayı düşünüyorum. PC vs ps5 hangisi iyi tercih ederim?

Belki tahmin ediyorum Işın izleme kullanmayı düşünüyorum
1060'ın yetersiz kalacağını düşünüyorum ama minimum 3 yıl sonra çıkacak bir oyun için şimdiden yeni bir sistem almanın mantığı yok. O zamana kadar daha iyi bilgisayar parçaları çıkacaktır. Şimdi GTX 1060'ın varsa GTA 6 çıktığında piyasada RTX 8060 falan olabilir, onu alırsın.

@Burak52TR 8060 çok zor hocam, 3 senede bir ekran kartı çıktığını düşünürsek en fazla 5xxx serisi çıkar. Ayrıca oyunlar güncel olan oyun konsolunun maximum gücüne göre yapılıyor, şu anda PS5 RTX 2070 den biraz daha güçlü. Yani PS5 tam gücünü kullanan bir oyun çıktığında muhtemelen oynamak için minimum 2060 gerekecek.

Hocam konuyla işitme engelinizin alakası ne? Ayrıca çıkmasına çok uzun süreler var tahminim lowda oynatır ancak sistem güncelleme bence gerekli. Çoklu çekirdekte performans yetmez.

Hocam konuyla işitme engelinizin alakası ne?
Onu bence yazım hataları yüzünden yazmış. Forumda yazım hatalarına ceza veriliyor. Bu yüzden konuyu onaylayan moderatör görsün ve yazım hatalarının sebebini bilsin diye yazmış olabileceğini düşünüyorum.

Technopat'ın 2013 yılında çektiği "GTA 5 için PC Toplama - Intel Haswell" videosu vardı, ama malum GTA 5 PC platformuna gelmedikçe gelmedi.

Onun yerine paranıza USD alıp beklemeniz daha mantıklı bana göre. Oyun daha duyurulmadı bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…