GTA 6 Çok Yakında Duyurulabilir

CEO'nun kendi ağızıyla söylemiş öyle ise, yani çıkıp çıkmaması çok da önemli değil o halde.

GTA VI çok iyi olursa her anlamda. İstemese bile kar yapacaktır benim düşüncem.

Zaten kaç senede Kaç milyar kar yapacakları aşağı yukarı bellidir. Tahmini.

Ayrıca, bunun da söylenti olduğuna inanıyordum hocam. Teşekkürler.

Konu bulamadıkça Habertürk bile GTA 6 haberi yapıyor artık. Yapmayın hocam çıkacağı ve duyurulacağı kesinleştiği zaman ortalık patlar zaten.

Konu bulamadıkça Habertürk bile GTA 6 haberi yapıyor artık. Yapmayın hocam çıkacağı ve duyurulacağı kesinleştiği zaman ortalık patlar zaten.

Çıkacağı kesin olmadığı halde patladı. Üstelik GTA 5 videosu ile. Bunun bir de GTAVI videosu olduğunu görünce kendi kendine bile patlar.

İlk 15 dakika içinde, Sosyal medya hesapları 2 ile 3 bin yorum aldı.

Böyle başka bir oyun yoktur herhalde.

Ne GTA 6'ymış arkadaş anamızı ağlatıyor aylardır mübarek.

Hiçbir GTA oyununu oynamadim muhtemelen bunu da oynamam ama çıksın bakalım ne diyelim.

Bu hype T2 CEO'sunun mali yıl açıklamasından sonra oluştu zaten. 2024 sonu veya 2025 ortalarında çıkacak bir oyun için R* alışkanlıklarına bakınca 2023 sonunda ilk resmi fragmanın gelmesi muhtemel. İlla ekim olmak zorunda da değil kasım veya aralık da olabilir ama 2024 sonuna sarkan bir fragman olursa, oyun 2026'ya sarktı diyebiliriz. Çünkü R* oyunu duyurup, üstüne farklı farklı fragmanlar yayınlayıp o sürecin de ekmeğini yemek isteyebilir. Online kısmını ayrı duyuracaktır vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…