Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #11 Verildi ya (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Verildi ya (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 29 Nisan 2022 #12 GTA 5 PS6-XBOX Series X2 versiyonu çıktığında gelir diye ümit ediyorum.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 29 Nisan 2022 #13 8029. yıl falan (!)
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 29 Nisan 2022 #14 Linux Kaymak dedi: Daha 4-5 ayı var gibi. Genişletmek için tıkla... Bence daha da fazla. 4-5 aya fragman vericeklerini hiç sanmıyorum.
Linux Kaymak dedi: Daha 4-5 ayı var gibi. Genişletmek için tıkla... Bence daha da fazla. 4-5 aya fragman vericeklerini hiç sanmıyorum.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 29 Nisan 2022 #15 Chessboy dedi: Verildi ya (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu troll olmasına rağmen harbiden çok güzel hazırlanmış birşey.
Chessboy dedi: Verildi ya (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu troll olmasına rağmen harbiden çok güzel hazırlanmış birşey.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #16 Torunum görür herhalde.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #17 530546 dedi: Bu troll olmasına rağmen harbiden çok güzel hazırlanmış birşey. Genişletmek için tıkla... Evet ama gerçekten oyun oynayan biri bunun fragman olmadığını özellikle NFS den alıntı olan yerleri çok rahat anlayabilir.
530546 dedi: Bu troll olmasına rağmen harbiden çok güzel hazırlanmış birşey. Genişletmek için tıkla... Evet ama gerçekten oyun oynayan biri bunun fragman olmadığını özellikle NFS den alıntı olan yerleri çok rahat anlayabilir.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 29 Nisan 2022 #18 Chessboy dedi: Evet ama gerçekten oyun oynayan biri bunun fragman olmadığını özellikle NFS den alıntı olan yerleri çok rahat anlayabilir. Genişletmek için tıkla... Ben oynayamadım lanet olası sistem kaldırmıyo .
Chessboy dedi: Evet ama gerçekten oyun oynayan biri bunun fragman olmadığını özellikle NFS den alıntı olan yerleri çok rahat anlayabilir. Genişletmek için tıkla... Ben oynayamadım lanet olası sistem kaldırmıyo .
4 405518 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 980 Çözümler 1 29 Nisan 2022 #19 Erayurun71717 dedi: Artık oyundan bir görsel ya da küçük de olsun bir teaser yayinlanmali. Sizce ne zaman trailer verilir? Genişletmek için tıkla... Satranç 2 çıktıktan 20 yıl sonra
Erayurun71717 dedi: Artık oyundan bir görsel ya da küçük de olsun bir teaser yayinlanmali. Sizce ne zaman trailer verilir? Genişletmek için tıkla... Satranç 2 çıktıktan 20 yıl sonra
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 29 Nisan 2022 #20 Chessboy dedi: Verildi ya (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da oynanış videosuymuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chessboy dedi: Verildi ya (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da oynanış videosuymuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et